سلام بچها،من مشهدم ،صبح مهمان برنامه بودم شبکه خراسان به عنوان کارافرین ،از صبح که همه دوستها فامیلها منودیدن بیشترشون انرژی منفی دادن که وای چقدچاقی وای چحوری روت شده بری چه اعتماد بنفس کاذبی داری و...پشیمون شدم از رفتنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیاید با هم مهربون باشیم...اگه تو موضوعی تفاوت عقیده داریم به این فکر کنیم همون قدری که ما فکر میکنیم که عقیدمون منطقی و درست ترینه، طرف مقابلمون از ما بیشتر نباشه به اندازه ما به عقیدش اعتماد داره و فکر میکنه فکر اون منطقی تره خب :) مسلما همونقدری که ما ناراحت میشیم از اینکه به این عقیمون بی احترامی بشه، اوشون هم همونقدر ناراحت میشن... اگه بین رنگارنگی عقایمون هممون به "هر چیزی که برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند" اعتقاد داشته باشه زندگی هامون با وجود تفاوت ها زیبا میشه...
کل امارتو ریختی رو نی نی سایت که. از اسم و فامیلو همه چی.
شاید براشون مهم نیست شناخته بشن🙂
یک عمامه مشکی، یک چفیه و یک صندلی چوبی تمام تاج و تخت حاکم مسلمانی بود که با شیطان بزرگ جنگید و هرگز سر خم نکرد و تسلیم نشد و در نهایت به شهادت و افتخار و جاودانگی ابدی رسید🥲💔🇮🇷✨
مگه رفتی مدل بشی کت واک کنی وسط صدا سیما که هیکل مهم باشه؟
تازه همونم مگه مدل پلاس سایز نداریم؟
باسنشون اتیش گرفته باور کن
بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم