2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لایک هر وقت عکس اومد

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

منم برای تولد برادرزاده ام دنبال پیرهن هستم هر چی خوشگل هست سفارش از دوبی هست چهار هفته طول میکشه بر ...

چطوریه قیمتاش عزیزم؟

اسم پیج و عکس مدلا ک میگین میدین باهم یچیزی بپسندیم😂

بالاخره دلو میزنیم ب دریا

نیومدم میریم بوتیک یچی میخریم😂

عکس اومد لایکم کن🙏

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

چطور از دوبی سفارش میدین عزیز دلم ؟از کدوم سایت ؟ منم خیلی دنبالممم🥹

چند تا آنلاین شاپ هستن از diba online قبلا سفارش دادم سه هفته ای دستم رسید تابستون سال پیش بود از شین گرفتم عکس ظاهرا نمیاد قبلاخواستک عکس بزارم نیومد وگرنه عکسشو میزاشتم

الان از پیج reem_onlineshop میخوام سفارش بدم تا حالا از اینحا سفارش ندادم

میترسم به تولد نرسه

تو اینستا سرچ کن میاره

تو استوری هاشو ببین یک پیرهن سفید بود با گلهای رنگی پایین دامنش فکر کنم حدود چهار تومن میشد

چطوریه قیمتاش عزیزم؟اسم پیج و عکس مدلا ک میگین میدین باهم یچیزی بپسندیم😂بالاخره دلو میزنیم ب دریانی ...

نوشتم بالاتر

فعلا ترجیحم اینکه از همین آنلاین شاپ ها یا فروشگاه های حضوری داخلی خرید کنم مطمین تره

اما خوب من پونزده تومن به پیرهن پول نمیدم

نهایت تا شش تومن اونم دیگه خودمو بکشم حاضرم پول بدم

اینها دیگخ همشون زیر پنج تومن بودن

عکس نمیاد وکرنه میزاشتم

نوشتم بالاتر فعلا ترجیحم اینکه از همین آنلاین شاپ ها یا فروشگاه های حضوری داخلی خرید کنم مطمین تره ا ...

درخواست میدم عزیزم برام اونجا بفرست

منم این لباسو میفرسم برات