2789

این گفته نیچه را به خاطر بسپارید که:«حقیقتی در کار نیست، آنچه هست تنها تعبیر ماست.» بنابراین اگر بینش های فوق العاده را در بسته بندی های زیبا به بیمارانمان پیشکش می کنیم، یادمان باشد که این بینش، ساخته ذهن ماست، تنها یک تفسیر است و نه لزوما تنها تفسیر ممکن.

(اروین دیوید یالوم)

ya-zahra

این گفته نیچه را به خاطر بسپارید که:«حقیقتی در کار نیست، آنچه هست تنها تعبیر ماست.» بنابراین اگر بین ...

حقیقت که در کار هست.

۲ ضربدر ۲ مگه غیر ازینه که میشه ۴؟

میشه جور دیگه تعبیر کرد؟

یا زهرای امضات رو دوست داشتم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عجبچه جوری رقم میزنی که مجموع زاویه های مثلث ۱۸۰ درجه است؟

پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرأت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود مجازاتش مرگ است. و مسئله این نیست که چه پاداش یا مجازاتی در انتظار این استدلال است. مسئله این است که بدانیم دو دوتا چهارتا میشود، آری یا نه؟

آلبر کامو

ya-zahra

به چه شدتی داشتی یا چطور بود؟و اگه با پزشک درمان شدی چجور راه های درمانی داشت؟

معمولا نیاز به درمان جدی نداره صرفا یه مکانیزم دفاعی ذهنه در برابر استرس خودش بعد یه مدتی کمرنگ میشه از بین میره، شدتش برای هر فردی فرق داره برای من احساس بی حسی و رویاگونه بود گذر زمان رو ادم متوجه نمیشه یعنی انگار از پشت شیشه به همه نگاه میکردی و احساس فاصله از احساسات و ادما و خاطرات و دغدغهو...

معمولا نیاز به درمان جدی نداره صرفا یه مکانیزم دفاعی ذهنه در برابر استرس خودش بعد یه مدتی کمرنگ میشه ...

دقیقا منم یه همچین حس هایی دارم،قبلا بهتر بودم ولی تازگیا بدتر شده

ستاره شناس