2789

من از بچگی درونگرا بودم و از شانس بدم از همون اول بچه های مضحرف تو کلاس ما تعدادشون بیشتر بود و ریاست میکردن

و با تمسخر به من میگفتن چقدر کم حرفی چقدر مظلومی یا فامیلی منو مسخره میکردن و این موضوع مدام تکرار میشد

یه روز تو دوران نوجوانی تصمیم گرفتم تغییر کنم و همون روز تو کلاس تفکر معلم تو بحث کلاسی از همه پرسید آیا شما اطرافتون آدم افسرده هست

و بچه ها یکی یکی با صدای بلند میگفتن نه

منم اومدم با اعتماد بنفس گفتم نه و زارت معلم جلوی همه گفت تو خودت افسرده ای و همه هر هر خندیدن

یعنی این معلم دیوث بی سواد دقیقا همون زمانی که من خواستم تغییر کنم زد تو پرم

حالا تصور کنید که به این گوگَل بان دفتر روانشناسی مدرسه رو هم داده بودن

بعده ها خودم رفتم به حرف چهار تا آدم با سواد گوش دادم و کتاب خوندم تازه فهمیدم من درونگرا بودم و به خاطر جو سمی اضطراب اجتماعی هم بهش اضافه شده بود

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حق داری خیلی آسیب دیدی ❤️منم تجربه مشابه تورو دارم

اما خب بزرگ ترین آسیب برای من اظطراب شدید هستش ک هنوزم هست تو زندگیم

آسیب ها اینقدر زیاد بودن ک حتی خیلی هاشو نمیدونم

فقط میدونم بدترین دوران عمرم بود و هیچوقت نمیزارم بچه ام چیزهایی ک من تجربه کردم تجربه کنه

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
حق داری خیلی آسیب دیدی ❤️منم تجربه مشابه تورو دارم اما خب بزرگ ترین آسیب برای من اظطراب شدید هستش ک ...

دقیقا دوران بچگی و مدرسه اوج شکل گیری شخصیت و دید با ما به جامعه هست

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود

آنقدر بهم آسیب زد که نگو ، با تفاوت اینکه من خیلی برونگرا بودم ... برای همین کلا دیگه از مدرسه زده شدم

Committed to one heart🤍سوگواری برای فردی که خودخواسته رفته، هرگز تمام نمیشود🖤 Estp 🧡 نقاش و اهل کتاب و هنر و زیستن 📚🌈🎨 خیاط و معلم زبان اینده ، به سوی آغاز ۱۸سالگی 🎂اسمم مرجان نیست ، مستعاره😅

دقیقا دوران بچگی و مدرسه اوج شکل گیری شخصیت و دید با ما به جامعه هست

و دقیقا همون دوره رو داغون کردن 🥴

هر چقدرم تلاش کنیم کاملا درست نمیشه ولی خب تلاش کن ان شالله بخش زیادیش اوکی میشه انسان تغییر پذیره

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

خیلی آسیب زد در زمینه های مختلف. ولی فکر میکنم بیشتر از همه، القای کمال گرایی و اینکه هر کاری کنی همچنان کافی نیستی. اینکه همیشه عذاب وجدان و ترس داری. اینکه در نهایت دخترای ضعیفی شدیم.