2789
عنوان

دارم میرم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 43 پست
من پسرم بعدشم از ۱۸ سالگی شروع کردم نه ۱۵ اون موقع تازه فهمیدم دختر با کدوم ط .... اون زمان گوشی لمس ...

نفهمیدم چی میگی

در هر صورت میتونی تشریفتو ببری بیرون از تاپیک و تز ندی در مورد سنی که مردم وارد رابطع میشن

خوبه دیگه همه اینارو پسر حساب کنه تهش بگی بهم نمیخوریم نفر بعدی بیاد دوباره حساب کنه بعد بگیم به هم ...

مخت تعطیله

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم چی میگی در هر صورت میتونی تشریفتو ببری بیرون از تاپیک و تز ندی در مورد سنی که مردم وارد رابط ...

اول شماها گفتین تو ۱۵ سالگی همه جا رو اباد کردی من جوابتونو دادم شما بحث سن اوردین وسط

عزیز من اینکارو خیلی از دخترای تهران انجام میدن و میگن خیلیم زرنگیم ده بار کافه میرن به حساب پسره و ...

ما داریم اینجا شوخی میکنیم تو نسخه میپیچی

شما پسرا ک دست تون تو جیب ماست

هه

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
ما داریم اینجا شوخی میکنیم تو نسخه میپیچیشما پسرا ک دست تون تو جیب ماست هه

ما دستمون تو جیب شماست عجبا حالا منم جدی نبودم واقیعت جامعه در ضمن شما شخصیت داشتی صحبت کردن یاد میگرفتی

ما دستمون تو جیب شماست عجبا حالا منم جدی نبودم واقیعت جامعه در ضمن شما شخصیت داشتی صحبت کردن یاد میگ ...

خیلی خوشحال میشم

ایراد حرف زدن مو بگیری

میشنوم .