2789
عنوان

توی 18 سالگی ازدواج بکنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 241 پست
اگه واقعا قسمت هم باشین ته تهش بهم میرسین ولی خب واقعا برای سن شما خیلیییییی زوده هنوز مطمئن باش چند ...

اره اگه قسمت هم باشیم تهش به هم میرسیم ولی آدم باید کاری کنه یا نه

درست مثل کسی که خدا بهش استعداد درسخواندن رو داده ولی درس نمیخونه

من روی اعتقاداتم تا الان بودم و انشالله از این به بعد هم هستم

احساس میکنم اون پایه های اصلی شخصیتم شکل گرفته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب اول درس تو بخون دوم کار پیدا کن سوم زن بگیر الان بخدا با ۱۹ میلیون درآمد نمیتونیم زندگی کنم ن درس ...

با نظرت موافقم و به نظر من آدم باید همین راه رو بره تا نه خودش و نه طرف مقابل اذیت شه

ولی من ترس از دست دادن دارم و این اذیتم میکنه

برو تحقیق کن و بشین با خودت فکر کن که چکار کنی که بتونی در ماه بیشتر درآمد داشته باشی البته ممکنه لازم باشه ریسک کنی

همه تو اون سن خودشونو عقل کل میدونن😂

من خودم رو عقل کل نمیدونم

ولی میدونم که اون حدقل عقلی رو که باید داشته باشم رو دارم

عقل آدم ها تا زمانی که زنده باشند رشد یا پسرفت میکنه

دوست کوچک من ! شما دو سال دیگه معیارات عوض میشه اون دختر ۱۶ ساله رو بیخیال اگر قسمتت باشه بهم میرسید ...

اگه عوض نشد و دختره ازدواج کرد چی

اگر هم که قسمت هم باشیم باید کاری کنم یا نه

شرایط سخت کنکور و درس خوندن بهت فشار اورده

نههههههه ۱۸ سالکی برای دوست دختر یا پسر داشتنم زوده چه برسه به ازدواج

چیه این ازدواج والا توش ن ریدن با این خانواده های سنتی ایرانی که وقتی بچش ازدواج میکنه یادش میوفته بچه ایم داره تا قبلش تو جوبم زندگی میکرد نمیگفتن چرا

اگر آنقدر علاقه داری به ازدواج باید بری سرکار و کاری کنی درامدتم باید حداقل۲۵میلیون باشه سعی کن تلاش کنی مثل یه آدم با عرضه تلاشتو بکن و از خدا بخواه که کمکت کنه صدرصد درست میشه برات ناامید نشو و تلاش کن

دختر مردم بخاطر مناسب بودن بدبخت نکن اول درستو بخون برو سرکار گلیم خودت از آب کشیدی بیرون بعد ازدواج ...

همونطوری که اون باید مناسب من باشم منم باید مناسب اون باشم

آدم قرار نیست که تا آخر عمر بیکار باشه کار میکنه

یه توصیه دیگه هم اینکه نماز بخون صدرصد هر چی بخوای خدا کمک میکنه به جوان ها مخصوصا توی این موضوع ها ، اما باید حتما کار کنی که درآمدت هم خوب باشه چون وگرنه اذیتت میکنن اگر خوب کار کنی تا ۲۰ سالگی صدرصد میتونی به امید خدا