2789
عنوان

توی 18 سالگی ازدواج بکنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 255 پست
هیجی دیگه گور گودوخ پیشرفت کردنپسر جان منم ۱۸ سالگی ازدواج کردم ولی با این تفاوت که شوهرم ۲۶ سالش بو ...

به احتمال زیاد شوهرت توی ۱۸ سالگی شرایطش مشابه من بوده

بعدشم همش پول،خونه و ماشین نیست نمیگم مهم نیست نه اتفاقا مهمه ولی چیز های مهم تر از این وجود داره که نمیشه حداقل به سادگی تغییرش داد ولی وضع مالی رو که میشه

هیجی دیگه گور گودوخ پیشرفت کردنپسر جان منم ۱۸ سالگی ازدواج کردم ولی با این تفاوت که شوهرم ۲۶ سالش بو ...

خاک تو سر دختری که بخاطر پول ،خونه و ماشین بله بگه

موافقم اینجارو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با نظرت موافقم و به نظر من آدم باید همین راه رو بره تا نه خودش و نه طرف مقابل اذیت شه ولی من ترس از ...

من خودم خونه نیشینم ۲۱ سالمه یه دونه پسر ۵ ساله دارم شوهرم هم کارگر یه شرکت و خیلی هم بد دل هستش بدون اون نمیتونم جای برم چه برسه به کار کردن

درمورد دختره هم میتونم بگم که به وقتش بهتر از اونم پیدا میشه

خاک تو سر دختری که بخاطر پول ،خونه و ماشین بله بگه موافقم اینجارو

اخه بچه تو هنوز به دیپلمتم مهر نزدن

چه خبرته

چه کاره ای الان

تنها هدف زندگیت نو ۱۸ سالگیت ازدواجه؟

مادری نداری که یه کاری کنه به خودت بیای؟

تو میتونی اصلا یه حلقه واسه خانومت بگیری

تو میتونی یه لباس عقد جور کنی؟

چقدرپس انداز داری

مامان رادمهر🤍مهندس اینده👷🏻♀️

خونه داری؟ماشین؟شغل ؟اگه واقعا از پسش برمیای ارهزندگی سخته هامن همسرم ۲۸ سالگیش منو گرفت بازم زندگی ...

ازدواج توی هر سنی سختی های خودشه داره

شغل،خونه و ماشین هم آدم به دست میاره فقط به زمان نیاز داره

داداش من تقریبا ۹سال از شما بزرگترم،هم شغل فرهنگی دارم هم آزاد بعد چند سال بزور تونستم یه ماشین بخرم ...

اگه بخوام مثل شما به قضیه نگاه کنم که باید تا ۳۵ سالگی صبر کنم

اینم قبول دارم که اگه چند سال دیگه ازدواج کنم شرایطم بهتره

ولی دختره رو میترسم از دست بدم و اینکه بخوام صبر کنم بعد کنکور هم برم خاستگاریش این ترسه باهامه

اگه مطمئن بشم که فعلا ازدواج نمیکنه منم صبر میکنم تا شرایطم بهتر شه تا کسی این وسط اذیت نشه

اگه پای این دختر در میان نبود احتمالا چند سال دیگه ازدواج میکردم

در کل زوده خیلی هم زوده اون خانم هم سنش کمه حداقل ۷ سال دیگه خودتو ارتقا بده بعد مورد های بهتر هم هس ...

زود که زوده

ترس از دست دادنش رو دارم

و از اون طرف باخودم میگم اگه مورد بهتر از این پیدا نشد چی؟

اگه بخوام مثل شما به قضیه نگاه کنم که باید تا ۳۵ سالگی صبر کنماینم قبول دارم که اگه چند سال دیگه ازد ...

منم دنبال آدم درستش هستم اینکه دختری با همین شرایط منو بخواهد،تو خونه اجاره ای و قسط و وام بالاخره سختی های زندگی،حداقل یه ماشین و کارمون اکی هست خونه هم میشه اجاره کرد ولی خب شما واسه شروع یه زندگی باید یه حداقل هایی داشته باشی دیگه مگه اینکه پدرت کمکت کنه بله میتونید،در غیر این صورت نمیشه

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱

من کی گفتنم بالای ۲۵ ازدواج نمیکنه اتفاقا بیشتر پسر ها توی ۲۵ سال به بالا ازدواج میکنند درسته که احت ...

دقیقا نمیفهمه و خطا میکنه.

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

انقدر عجله نکن برادر من.شاید شما به بلوغ فکری و اجتماعی رسیده باشید اما اون دختر شاید اینطور نباشه.ض ...

اگه اون دختر به بلوغ های لازم رو نداشته باشه اصلا باهاش ازدواج نمیکنم

تازمانی که آدم بخواد بره سر خونه و زندگیش چند سالی زمان میبره و از اون طرف میشه توی دوران دانشجویی کار هم کرد

درآمدت چقدره؟

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.