2789
عنوان

بیاین در موردش راهنماييم کنید

18 بازدید | 6 پست

سلام

من نزدیک های برج ۱۲ اینا بود قبل عید با یه پسر اشنا شدم و اینا یه چند روزی بود که با هم حرف می زدیم تو چت ، اصلا شماره ی همو هم نداریم.

از همون اول سوال و اینا ازم میپرسید در مورد آینده ، که اگه خواستی بری خارج دوست داری کدوم کشور باشی و... کلا در مورد آینده حرف میزد باهام. قبلا هم با یه دختر به گفته ی خودش بوده که اون دختره ازدواج میکنه..

من گفتم که درس دارم و اینا میخوام فعلا درسم رو بخونم تو حاضری واسم صبر کنی من حالا حالا ها نمیتونم باهات ازدواج کنم راضی ای؟

اونم قبول کرد ، گفت منم باید واسه خرج عقد و اینا خودش نزدیک به یه تومن میشه باید جمع کنم واست.

میگفت هرچی باشه خودم خرجت میدم و فلان خرج دانشگاه و کلا تحصیلت ..

بعد میگفت تو با بقیه دخترا فرق میکنی من از شعور و شخصیت و حیات تو رو میخوام .میگفت باید برا من فقط آرایش کنی .برا من لباس باز بپوشی .برا من بخندی و ...

اینم بگم تو یه شهر زندگی میکنیم همو هم ندیدیم فقط عکس همو دیدم بعد اون عکس کامل منو هم ندیده نصف صورت منو دیده...

خیلی غیرتی هست مثلا یه مسئله پیش اومدمن یه چیزی بهش گفتم .....که نمیشه گفت.اون گفت تو چرا نگاه جنس مخالف کردی و فلان قهر کردیم ...تا یک ماه خورده ای من بهش پیام اصلااا ندادم.. و بلاکش هم کرده بودم.

نگو تو یه برنامه ی دیگه آیدی منو پیدا میکنه بهم پیام داده بود خوبی و ...گفتم نمیشناسم و...راضی نمیشدم نزدیک به یک ماه هم التماس کرد گفت تقصیر منه .. میخوام بهم فرصت بدی و ببخش و فلان..

بعد کلی حرف بخشیدمش ..ولی باهاش سرد رفتار میکنم نمیتونم مثل قبل باشم . میترسم دوسم نداشته باشه

..

اینم بگم حتی نزاشتم صدامو تا الان بشنوه در این حد..

بعدش تو همون موقع ها قبل اینکه قهر کنیم یه بار پیام داد گفت امروز بوسم نکردی.منم روم نمیشد حتی تو چت بوسش کنم.میگفتم نمیکنم و اینا ناراحت شد ..بوس فرستادم واسش .گفت نه قبول نیست چشماتو ببند . گفت بستی؟ منم به ناچار گفتم اره و اینا مثلا بوسم کرد بعد گفت خیلی ح ش ر ی شدم ..منم بدم اومد بهش چی گفتم..اون گفت که به تو نگم خب به کی باید بگم..

ولی باهاش سرد رفتار میکنم نمیتونم مثل قبل باشم . میترسم دوسم نداشته باشه

بنظرتون این فرد دوسم داره میترسم همش . میترسم مال هم نشیم

فقط نظرتون بگین با توجه به این متن لطفاً خیلی مهمه .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب نیست اصلا احساس میکنم میخواد ازت سو استفاده کنه چرا با یه بوس مجازی باید بگه ح شری شدم

ن تا بوس فرستادم اینو نگفت که یه چند دقیقه بعدش داشتیم حرف میزدیم اینجوری گفت منم گفت حالا که اینجوری شد دیگه به من پیام نده پیام نداد

بعد که آروم تر شدم توضیح داد

و اینکه این یک ماه که به خاطر اون مسئله قهر بودیم گفتم چرا تو این مدت پیام ندادی نکنه قهر بودی گفت نه میخواستم آروم تر شی .