2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۳۳ سالمه شرایط بچه دار شدن ندارم پس اگر دلت بچه میخاد و شرایطتت هم اوکیه بیار اما حتما حتما زیر نظر کامل پزشک باش

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

یه سوالی برام پیش اومده از مامانا که چند تا بچه دارن

من خودم بچه ندارم

میگم چرا بعد ی بچه دوباره دوست دارید بچه دار بشید؟

بچه اول براتون کافی نیست یا. علاقه زیاد بهش ندارید؟

اخه خودم حس میکنم اگر ی دونه بچه داشتم دیگه نمیووردم چون انگار بی انصافی در حق اولی میشه

در ظلمات شب،تنها خداست که صدایت را میشنود.

حتماً یه بچه بیار چون تک فرزندی خیلی سخته برا بچتون🥲

منم مامانم ۳۶ سالگی خواهرمو به دنیا آورد وقتی که من ۱۰ سالم بود با اینکه ۱۰ سال با خواهرم اختلاف سنی داریم ولی الان خیلی با هم خوبیم و اگه نبود خیلی واقعاً زندگی برام سخت بود

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی

برای خودتون دیر نیستولی همبازی و همراه خوبی برای بچتون نمیشه

چرا؟

اختلاف سنی من و خواهزم هم همین بود تقریبا خیلی هم خوب بودیم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

اسی توهمه تاپیکامیگم.اصلا ب حرفای منفی اینجاگوش نکن

ب امیدخدا اقدام کن.تک فرزندی اصلا خوب نیست

بخدا الان مادرا توسن بالا بچه دارمیشن.همه هم ب خودشون میرسن معمولا سن خیلی کمتر بنظرمیرسه

خداروزی رسونه نذار اینجا ناامیدت کنن

من و خاهرم هفت سال اختلاف سنی داشتیم شاید اگه پسر بود سخت تر بود برام ولی چون دختر بود اتفاقا خداروشکرمیکنم همیشه که تک فرزند نیستم حداقل همون یکی هست البته من کوچیکه ام ✋🤣

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

از نظر اوضاع اقتصادی و کشور بگی کلا بچه آوردن اشتباهه💔🌚 چون واقعا مشخص نیست اصلا آینده ای هست یا نه

ولی از نظر سنت نه چرا دیر باشه خیلیا هنوز ازدواج نکردن

فاصله سنی مناسبی هم دارن بچه هات اذیتمم نمیشی

ولی اگه شرایط مالی و روانی مناسب داری بیار

h۵ttps://ble.ir/FaalHoosh_bot?start=b1866276196. این لینک فالهوش بله هست(۵ رو حذف کنین بعدش کپی کنین)، ممنون میشم واردش بشین یه اعتبار به من میده، بهش نیاز دارم خیلی ممنونم ازتون🥹❤️ اگه رفتی لایک کن برات ۲ تا صلوات میفرستم 🩵 یه اعتبار رایگانم داره برای خودتون اگه دوست داشتین. یک عاشق تارت هستم( نمیدونم چرا اینم بن شده ینی چی💔)🌟 اگه از ربات بله از لینک من استارت زدین درخواست دوستی بدین تا براتون بگیرم تارت 💖 البته همیشه به چشم سرگرمی بهش نگاه کنین🌟 ماه زیباست، مگه نه

یه سوالی برام پیش اومده از مامانا که چند تا بچه دارنمن خودم بچه ندارممیگم چرا بعد ی بچه دوباره دوست ...

بخاطراینکه بچه اول در آینده بی پناه و تنها میمونه

دیگه پدرومادر ک همیشه زنده نیستن

واینکه دو تابچه اجتماعی تر و مسیولیت پذیرتر هستن تا یک بچه ی تنها و لوس وپرتوقع باربیاری که درآینده همه چیزو آماده وبیزحمت بخواد

اگه اولي رو نداشتي ميگفتم نيار

چون به نظرم توي سن بالا بچه دار شدن غلطه (خودم ٣٩ بچه دار شدم و الان پشيمونم از ظلمي كه به بچم كردم)

اما به نظرم كسي كه يه دونه داره، باااايد دومي رو هم بياره، تك فرزند بودن هم از نظرم ظلمه

ولي متاسفانه من كه ديگه بچه دار نشدم وگرنه قطعا نميزاشتم دخترم تك فرزند باشه

یه سوالی برام پیش اومده از مامانا که چند تا بچه دارنمن خودم بچه ندارممیگم چرا بعد ی بچه دوباره دوست ...

اینکه بچمونو چند سال بعد که ما پیر شدیم و شاید نباشیم تک و تنها تو این دنیابدون هم خون و همدم تنهاش بذاریم و بریم دردش عمیقتره به نظرم

منم بچه ندارم ولی حس میکنم تک فرزندی سخته حالا شاید تو بچگی زیاد بد نباشه اما به مرور ک بزرگ ترمیشی هی میخای ک خاهربرادر داشتی من خودم ی خاهر دارم ولی میگم کاش زیاد تربودیم داداشم داشتم البته خب اون موقع فرق میکرد الان هزینه ها بیشتر شده نمیدونم ولی خودم دوس داشتم زیاد باشیم اما خودم فعلا اصلا به بچه فکرنمیکنم یعنی نمیتونم فکرکنم

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده