2789

چت جالب🥰 بچه اولم شش سالشه، به تازگی بچه دومم رو اوردم، هنوز سی و نه سالمه..نمیگم بیار یا نیار..اما تا بوده، دنیا پر جنگ و سختی بوده..ما هم یکبار به دنیا میایم.به نظرم اونجوری زندگی کن که میخوای...میدونم وضعیت اقتصادی هم مسأله است، اما اینم از قدیم بوده...همیشه سختی بوده، حالا گاهی سخت تر شده..

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ولی من دو سه تا دوس دارم😍😂

دو تا برام کابوسه 🤣

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

پول و اعصاب میخواد وگرنه دیر نیست عزیزم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
برعکس پول خرج مرج و تربیت ش الویتهبدونی ندا ری دیگه هر چقدر بگی خدا روزی رسونهبله قربون خدابرم ولی ...

کلا بارداری یک پروسه غیر قابل پیش بینیه

منم فکر میکردم سنم مناسبه 23 سالمه و بارداری خوبی داشته باشم

اما 6 هفته متوجه شدم سه قلو باردارم

و این شد شروع ماجراهای من

تمام مخارج آزمایش و سونوی ان تی شد سه برابر

مجبور به آمینوسنتز شدم

مجبور به سرکلاژ شدم

مجبور به مراقبت های دو هفته ای شدم

و همه اینا هزینه های زیادی داره

اما یک بار نگفتم خدایا چرا؟

چون خدا بهم نعمت داد منم ازش تشکر کردم تمام تلاشم رو دارم میکنم که بتونم نگهشون دارم.

الان 21 هفتمه و میدونم هنوز هم سختی های زیادی در پیش دارم

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰

کلا بارداری یک پروسه غیر قابل پیش بینیهمنم فکر میکردم سنم مناسبه 23 سالمه و بارداری خوبی داشته باشما ...

بدن با بدن فرق داره

قسمت و خواست خدا چی باشه هم هست

سلفری دادم اون امینو معمولا ریسک داره

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

۳۷سال اصلا سنی نیست ولی مناسب بچه دار شدن نیست بنظرم کسیکه میخاد دو یا چندتا بچه داشته باشه باید قبل از ۳۰بچه هاشو به دنیا بیاره که دیگه تا ۴۰سالگی بعد از اب وگل دراومده باشن ۴۰سالگی به بعد ادم حوصله واعصابش ضعیف میشه

اگر از بارداری نمی ترسیدم و دردش کم بود حتما می آوردم سه تا . ولی الان از یدونه هم ترس دارم هی میگم ...

بارداری زیاد بدن رو خسته میکنه

به نظرم یکی دوتا خوبه که خودتم به زندگی و اهداف و استراحتت برسی . هرچند من کلا بچه دوست ندارم . دیگه ته تهش یه دونه

باز نظر شخصیه . حتما خودت صلاحتو بهتر میدونی 🤍

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

حتماً یه بچه بیار چون تک فرزندی خیلی سخته برا بچتون🥲منم مامانم ۳۶ سالگی خواهرمو به دنیا آورد وقتی ک ...

چقدر خوشحال شدم پیام شمارو دیدم خودم بچه هام ۱۱سال اختلاف سنی دارن میگفتم بدرد هم نمیخورن

و غصه میخوردم جسارتا شما الان چند سالته که باهم اوکی شدین؟