2789
عنوان

خبر بارداری ب مادرشوهر

274 بازدید | 58 پست

فردا قراره برم مجدد ازمایش بدم دکتر ببینه عدد بتا اومده بالاتر یا ن تا قطعی بارداریمو تایید کنه شوهرم میگه ذوق دارم میخوام ب خانوادم بگم اگه تایید کرد

میگم زوده هنوز فک کنم دو سه هفته بیشتر نباشه نباید صبر کنیم بنظرتون ک برم سونو و یکم بگذره ؟

میگم خدای نکرده چیزی نشه بعد ب بقیه گفته باشیم

زودتر بگیم بهتره یا دیرتر؟

شما کی ب خانواده هاتون خبر دادین چن ماهگی؟

اینم بگم با مادرشوهرم قهرم من

اگه راز نگهدار هستن عیب نداره پدر مادراتون بدونن. ولی جار نزنن به همه بگن.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بذار اولین سونو که رفتی و تایید کرد قلب تشکیل شده بعد بگو بعد از 8 هفتگی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

من همیشه ب دوستام میگم دو ماهه شدین بگین قشنگ بزار همه چی اوکی بشه

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

ده یازده هفته اینا تازه بنظر خودم که زود گفتیم بهشون اما چون مامانم زودتر فهمیده بود نمیخواستم خیلی فاصله بیفته و بگن چرا به اونا زودتر گفتی

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

قهری که ابدا

بعد تشکیل قلب بگو

بالاخره اون روز میرسه که فقط خودمون دوتا میدونیم چیا که نکشیدیم تا بالاخره شد تا بالاخره رسیدیم به هم.... میرسیم به اون جایی که زندگی قشنگمونو با هم شروع میکنیم و تا ابد دستای تو مال من میشه:) خوشا صبری که پایانش تو باشی🤍💍 ...ازمیر اژه...

بستگی به اخلاق و شرایط و حال خودتون داره

من برای خودم هیچوقت نگفتم و نمیگم به کسی . حس نمیکنم چیزی باشه که به بقیه ربط داشته باشه که بخوان بدونن . به وقتش میبینن و میفهمن دیگه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

با اینکه تو یه ساختمونیم خودم هرگز خبر بارداریمو ندادم همیشه شوهرم میره میگه دومی رو که ۱۲هفته بودم گفت اولی رو تست که مثبت شد

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
بستگی به اخلاق و شرایط و حال خودتون داره من برای خودم هیچوقت نگفتم و نمیگم به کسی . حس نمیکنم چیزی ب ...

وقتش منظورت زایمانه؟

در ظلمات شب،تنها خداست که صدایت را میشنود.