2789
عنوان

چطوری با بابام خوب باشم

32 بازدید | 3 پست

بابام از بچگی مامانم میگه منو دوست نداشته یه جوری بوده باهام بعد وقتی بزرگ شدم پشت سر من با مامانم خیلی حرف زده مامانم همش بهم گفته بهم گفته خنگ دعوام کرده گفته سبک هستی دختر خوبی نیستی گفته اخلاقش خوب نیست حتی واسع یه ناز کردن من اونم بچه ۱۰ ساله بودم صداش بالا برده من عاشق شیرینی بودم یه روزی یکی برداشتم با ذوق بعد مدت ها گفت نخور چاق میشی بعد داداشش صد کیلو هست میخورد دو لپی هیچی نمیگفت :/

ازش بدم میاد کلاااا یه جوری وقتی بهش فکر میکنم حس تنفر میاد تو ذهنم :)

مامانم میگه دوستش داشته باش حداقل الکی وانمود کن خرش کن باهات صمیمی بشه عوضی 😏

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خودم قول دادم برسم بالا تیکر برای همونه🙂🤝🏻چشام باز کردم دید وسط چه زندگی سگی به دنیا اومده🙃💔اما حالا که اومده حیفه دست خالی بره💁🏻♀️💕لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه💎⚡ چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم💆🏻♀️🤝🏻دلتنگی چیزی شبیه به آتش زیر خاکستر است، تا خیال میکنی به سر آمده، یکپارچه به آتشت کشیده و یکسره میسوزاند بعضی از امضاهاتون خوشم اومد گذاشتم البته با اجازه 😁💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: