2789

تقریبا هم سن هستیم . قبلا هم بلاخره موقع مراسم ها و مهمونی ها با هم صحبت میکردیم و سلام علیکی داشتیم .

من دوران نوجوونی تصمیم سفت و سخت گرفتم درس بخونم

اما اون ازدواج کرد حتی دیپلمم نگرفت !

بعد ازدواجش منو محل نمیذاره 😑

درکش نمیکنم واقعا

شده منو و مامانم یه جا باشیم

میاد به مامانم دست میده سلام و احوال پرسی میکنه

اما به من نه !!! یا مثلا تو اینستا بهش ریکوئست دادم چند سال پیش قبول نکرد و رد کرد !!!

حس میکنم احساس پز دادن داره 😑

یعنی هر کی با من اینکارو کنه مهم نیست اصلا ها ، فکر میکنم چون قبلا با هم صمیمی بودیم و بی دلیل رفتارش عوض شده اذیت میشن .

در صورتی که من با نهایت احترام به انتخاب اون ، تو اجتماع موفق تر دیده میشم .

حالا اینکه مامانم گاهی وقتا بهم میگه نگاه کن چقدر موفقه بماند ! صرفا چون ازدواج کرده و بچه داره و حتی مستقل هم نیستن هم بماند ...

بنظرتون دلیل رفتارش چیه ؟ 😕

من عاشق خدا و اهل بیت (ع) و قرآنم ، تنها پناه من تو روزای سخت و روزای خوش هستن 😍 . اللهم عجل لولیک الفرج . اگر دوست داشتید لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید 🙏 ممنون .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهش فکر نکن

بعضیها ازدواج رو یه دستاورد میدونن اون فکر میکنه شاخ غول شکونده واسه همین تو قیافس

اصلا به احساست پروبال نده و سعی کن تو همه ی مراحل زندگیت بدرخشی

موفق باشی عشقم

اسمم نظر همسرمه
بوی حسادت میاد بهش اهمیت نده

یعنی به من حسودی میکنه؟

چرا من حس میکنم میخواد بهم پز بده پس ؟😅😅

آخه برای اون تحصیلات و شغل و اینا انکار مهم نیست

من عاشق خدا و اهل بیت (ع) و قرآنم ، تنها پناه من تو روزای سخت و روزای خوش هستن 😍 . اللهم عجل لولیک الفرج . اگر دوست داشتید لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید 🙏 ممنون .

تو چرا اعصاب خودتو خراب میکنی اون بهت حسودی میکنه و در حدت نیس مخصوصا وقتی فهمیده درس میخوای بخونی ا ...

جدی فکر میکنید حسودی ؟

خدا شاهده من قبل دیدن نظرات فکر میکردم احساس پز دادن داره بهم

چون برای اون شغل و تحصیلات و اینا مطرح نیست 😅

بهش فکر نکن بعضیها ازدواج رو یه دستاورد میدونن اون فکر میکنه شاخ غول شکونده واسه همین تو قیافساصلا ...

خیلی ممنونم .

بله دقیقا اکثر فامیل های ما ازدواج رو یه دستاورد میدونن .

یعنی به من حسودی میکنه؟ چرا من حس میکنم میخواد بهم پز بده پس ؟😅😅 آخه برای اون تحصیلات و شغل و اینا ...

توجه نکن شوهر کردن پز دادن نداره

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است

به نظرم اصلا این شخص و رفتاراش اهمیت نداره که بخوای بهش فکر کنیارزش نداره که بخوای به خاطرش انگشتاتو ...

حالا فکر کنید یکی مثل مامانم یا فامیلامون فکر میکنن چون شوهر و بچه داره تو زندگی موفق تره 😕😂 همش میگن ۲۲ سالته حواستو جمع کن یکی رو انتخاب کنی بری 😑

حالا اگر من درس نمیخوندم مامانم کلی میخواست تیکه بارم کنه 😅

هییی روزگااااررررر