2789

تقریبا هم سن هستیم . قبلا هم بلاخره موقع مراسم ها و مهمونی ها با هم صحبت میکردیم و سلام علیکی داشتیم .

من دوران نوجوونی تصمیم سفت و سخت گرفتم درس بخونم

اما اون ازدواج کرد حتی دیپلمم نگرفت !

بعد ازدواجش منو محل نمیذاره 😑

درکش نمیکنم واقعا

شده منو و مامانم یه جا باشیم

میاد به مامانم دست میده سلام و احوال پرسی میکنه

اما به من نه !!! یا مثلا تو اینستا بهش ریکوئست دادم چند سال پیش قبول نکرد و رد کرد !!!

حس میکنم احساس پز دادن داره 😑

یعنی هر کی با من اینکارو کنه مهم نیست اصلا ها ، فکر میکنم چون قبلا با هم صمیمی بودیم و بی دلیل رفتارش عوض شده اذیت میشن .

در صورتی که من با نهایت احترام به انتخاب اون ، تو اجتماع موفق تر دیده میشم .

حالا اینکه مامانم گاهی وقتا بهم میگه نگاه کن چقدر موفقه بماند ! صرفا چون ازدواج کرده و بچه داره و حتی مستقل هم نیستن هم بماند ...

بنظرتون دلیل رفتارش چیه ؟ 😕

من عاشق خدا و اهل بیت (ع) و قرآنم ، تنها پناه من تو روزای سخت و روزای خوش هستن 😍 . اللهم عجل لولیک الفرج . اگر دوست داشتید لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید 🙏 ممنون .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهش فکر نکن

بعضیها ازدواج رو یه دستاورد میدونن اون فکر میکنه شاخ غول شکونده واسه همین تو قیافس

اصلا به احساست پروبال نده و سعی کن تو همه ی مراحل زندگیت بدرخشی

موفق باشی عشقم

اسمم نظر همسرمه
بوی حسادت میاد بهش اهمیت نده

یعنی به من حسودی میکنه؟

چرا من حس میکنم میخواد بهم پز بده پس ؟😅😅

آخه برای اون تحصیلات و شغل و اینا انکار مهم نیست

من عاشق خدا و اهل بیت (ع) و قرآنم ، تنها پناه من تو روزای سخت و روزای خوش هستن 😍 . اللهم عجل لولیک الفرج . اگر دوست داشتید لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید 🙏 ممنون .

تو چرا اعصاب خودتو خراب میکنی اون بهت حسودی میکنه و در حدت نیس مخصوصا وقتی فهمیده درس میخوای بخونی ا ...

جدی فکر میکنید حسودی ؟

خدا شاهده من قبل دیدن نظرات فکر میکردم احساس پز دادن داره بهم

چون برای اون شغل و تحصیلات و اینا مطرح نیست 😅

بهش فکر نکن بعضیها ازدواج رو یه دستاورد میدونن اون فکر میکنه شاخ غول شکونده واسه همین تو قیافساصلا ...

خیلی ممنونم .

بله دقیقا اکثر فامیل های ما ازدواج رو یه دستاورد میدونن .

یعنی به من حسودی میکنه؟ چرا من حس میکنم میخواد بهم پز بده پس ؟😅😅 آخه برای اون تحصیلات و شغل و اینا ...

توجه نکن شوهر کردن پز دادن نداره

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است

به نظرم اصلا این شخص و رفتاراش اهمیت نداره که بخوای بهش فکر کنیارزش نداره که بخوای به خاطرش انگشتاتو ...

حالا فکر کنید یکی مثل مامانم یا فامیلامون فکر میکنن چون شوهر و بچه داره تو زندگی موفق تره 😕😂 همش میگن ۲۲ سالته حواستو جمع کن یکی رو انتخاب کنی بری 😑

حالا اگر من درس نمیخوندم مامانم کلی میخواست تیکه بارم کنه 😅

هییی روزگااااررررر