2789
عنوان

میخوام با پدرم قطع رابطه کنم

126 بازدید | 20 پست

سلام

من ۲۷ سالمه و ۵ ساله ازدواج کردم وتو این ۵ سال با شوهرم همیشه اختلاف داریم ، پدرم خیلی ادم ارومیه و کلا تو هیچ بحثی هیچی نمیگه و ساکت میشه همیشه حتی وقتایی که شوهرم بهش توهین میکنه بازم هیچی نمیگه

اما دیشب با شوهرم دعوا کردیم و من رفتم خونه بابام شوهرم هم بعدش اومد اونجا من تو اتاق بودم که بابام اومد تو اتاق و پرسید میخوای چیکار کنی فلان ، منم گفتم تنها راه چاره طلاقه ، دعوامون هم سر حجاب بود البته اینم بگم بابای من به حجاب اینا اهمیت نمیده ولی تحت تاثیر حرفای شوهرم افتاد روم و تا میزد کتکم زد کتک که چه عرض کنم به قصد کشت همش دنبال چیز سفت بود بکوبه سرم که این کارم کرد مام رول زیر بغل رو کوبوند گوشم و از لاله گوشم خون اومد ، هرچی هم داد میزدم نمیشنیدن نه مادرم نه شوهرم اخرش اونقدر زیر کتک های بابام داد میزدم و جون میدادم که شنیدن و اومدن ازم جدا کردن

بعدش شوهرم افتاد به دست و پام که غلط کردم و کن باعث شدم با اصرار شوهرم از خونشون رفتیم و اومدیم خونه خودمون

بنظرتون چیکار کنم پدرم کار درستی کرد که دختر متاهل ۲۷ سالشو اونجوری کتک زد؟ من از دست شوهرم به اونجا پناه برده بودم ولی غرورمو شکست و جلوی چشمای شوهرم منو کتک زد البته اینم بگم کتک نبود و داشت منو میکشت اگه اونا نمیریسیدن و جدا نمیکردن مرده بودم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پدرت چیزی مصرف میکنه ؟

یا مشکل روان دارن ؟

این طبیعی نیست اصلا

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

یا خدا مگه شوهرت چی گفت بهش. رسما دیوونه شده بود

هیچی از بس در گوشش خوند غیرت نداری فلان در صورتی که من فقط شال سر نمیکنم از لحاظ پوشش کاملا پوشیده لباس میپوشم حتی بابام کلا با این چیزا کاری نداره ولی از بس بهش گف غیرت نداری اونم عوضش که بکوبه دهن شوهرم اومد به من کوبوند

هیچی مصرف نمیکنه تا بحال حتی رو مادرم هم دست بلند نکرده ولی جلو شوهرم اونجوری منو خورد کرد برای اولی ...

ممکنه برای اولین چیزی مصرف کرده باشن ؟؟

ببین چیزی که میگی با اخلاق پدرت اصلا عادی نیست

حتی حمله ی عصبی هم این مدلی نیست

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩