سلام
من ۲۷ سالمه و ۵ ساله ازدواج کردم وتو این ۵ سال با شوهرم همیشه اختلاف داریم ، پدرم خیلی ادم ارومیه و کلا تو هیچ بحثی هیچی نمیگه و ساکت میشه همیشه حتی وقتایی که شوهرم بهش توهین میکنه بازم هیچی نمیگه
اما دیشب با شوهرم دعوا کردیم و من رفتم خونه بابام شوهرم هم بعدش اومد اونجا من تو اتاق بودم که بابام اومد تو اتاق و پرسید میخوای چیکار کنی فلان ، منم گفتم تنها راه چاره طلاقه ، دعوامون هم سر حجاب بود البته اینم بگم بابای من به حجاب اینا اهمیت نمیده ولی تحت تاثیر حرفای شوهرم افتاد روم و تا میزد کتکم زد کتک که چه عرض کنم به قصد کشت همش دنبال چیز سفت بود بکوبه سرم که این کارم کرد مام رول زیر بغل رو کوبوند گوشم و از لاله گوشم خون اومد ، هرچی هم داد میزدم نمیشنیدن نه مادرم نه شوهرم اخرش اونقدر زیر کتک های بابام داد میزدم و جون میدادم که شنیدن و اومدن ازم جدا کردن
بعدش شوهرم افتاد به دست و پام که غلط کردم و کن باعث شدم با اصرار شوهرم از خونشون رفتیم و اومدیم خونه خودمون
بنظرتون چیکار کنم پدرم کار درستی کرد که دختر متاهل ۲۷ سالشو اونجوری کتک زد؟ من از دست شوهرم به اونجا پناه برده بودم ولی غرورمو شکست و جلوی چشمای شوهرم منو کتک زد البته اینم بگم کتک نبود و داشت منو میکشت اگه اونا نمیریسیدن و جدا نمیکردن مرده بودم