2789
عنوان

میخوام از پرستاری انصراف بدم چه رشته ای خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فیزیو اینطوری که شنیدم خیلی خوبه

پزشکی به تخصصی که میگیری خیلی بستگی داره اگر حوصله میکشه تخصص هم بگیری که به پزشکی فکر کن البته اگر علاقه شو داره به علاقه خودت خیلی بستگی داره

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
به نظرم میاد فیزیوتراپی راحت باشه درامدشم از پرستاری بهتر نباشه بدتر نیست به نظرت ارزش داره پرستاری ...

فیزیو اینطوری که شنیدم خیلی خوبه

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
حداقل ادم آرامش داره شب تو خونه خودش سرشو میزاره نه تو بیمارستان

اها اینطور اره

اما دوستم مادرش معلم بود گفت مادرم وقت نمیکنه ب خونه برسه ب ما هم توجه نمیکنه و فلان

معلمم دردسر داره

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

این مبلغی که میگی دو سال پیش دانشجوها میگرفتن کف حقوق هم دیگه ۱۳ تومن نیس

فعک نکنم

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

اها اینطور اره اما دوستم مادرش معلم بود گفت مادرم وقت نمیکنه ب خونه برسه ب ما هم توجه نمیکنه و فلان ...

اون مادرش تنبل بوده

وگرنه یه صبح تا ظهر بری سرکار چیزی نیست نسبت ب مایی که هر روز شیفتیم و شیفت ۱۲ ساعته هم داریم ولی خونمون دسته گُله

شیفت های سنگین و خصوصا شب خونت نیستی بچه هات اینور اونور بزرگ میشن و آرامش نداریحقوقش نسبت به کارش خ ...

من هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم از این نظر برای یکی مثل من خوب بود ولی خنگم اصلا یاد نمیگیرم و اونجا هم همه دخترا خوشگل و خوشتیپن کسی با من گرم نمیگیره دوست دارم شغلی داشته باشم که بیشتر فردی کارمو پیش ببرم که حس بدی نداشته باشم