2789

دوستان من یه ماشین ظرفشویی دارم مامانم برای جهیزیه خریده برام از برند تکنوهاس اما اصلا تمیز نمیشوره

برای شما چطوریه کاراییش؟ آشنا ما داشت خیلی تعریف میکرد تازه لباسشویی ما استفاده شده بود🥲🤦🏻♀️

من چون چند سالی نامزدیم طول کشید بازنکردیم ببینیم در واقع از اونی که خریدم مثلا بهش اعتماد کردیم چون چندسال بود ازش خرید میکردیم

کی این برند رو داره؟؟؟

حتی بهترین قرص هم استفاده کردم خوب نمیشوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برندای متفرقه خوب نیستن

حالا نمیدونم این برنده معروفی هست یا نه چون نشنیدم تا حالا

من هیچوقت هیچکیو قد تو دوست نداشتم🫀❤️ آقا تمومش کنید دیگه ما هنوز تو یه خونه کنارهم زندگی نکردیم🥺

هاردستون دارم با اینکه تقریبا ۱۵ سال پیش خریدمش ولی عالی میشوره

روی چند ساعت میذاری؟

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.
نمیدونم عزیزم من الجی دارم خوب میشوره واقعاخواهرمم سامسونگ داره اونم راضیه

جدی🥲🫠پس مشکل از برنده

شما از چ قرصی استفاده میکنه؟

این پرسل ها که تازه اومده قوطی قرمز از اونا استفاده کردی؟

بعد اینکه یک تیکه هندونه یا چیزی خشک میشه رو ظرف اونارو راحت پاک میکنه ماشین شما؟؟

هاردستون دارم با اینکه تقریبا ۱۵ سال پیش خریدمش ولی عالی میشوره روی چند ساعت میذاری؟

رو یکساعت..دوساعتم گذاشتم تمیز نشسته

یعنی یه سری طرفا و خیییلی کثیفه اصن تمیز نمیشوره

یجوری که میگم ولکن اصن با دست بشورم راحت ترم 🫤

برنامه هاشو از گوگل چک کن ببین کدوم مناسبه

نمک و جلا دهنده رو هم حتما استفاده کن

فیلم اموزشی مربوط به چیدمان صحیح ظروف رو هم حتما ببین مهم ترین نکته استفاده از ظرفشویی همینه

برنامه هاشو از گوگل چک کن ببین کدوم مناسبه نمک و جلا دهنده رو هم حتما استفاده کن فیلم اموزشی مربوط ب ...

چیدمانش درسته میگم یکساله درگیرشم فکر میکنم مشکل از خود ماشین که خوب نمیشوره

رو یکساعت..دوساعتم گذاشتم تمیز نشستهیعنی یه سری طرفا و خیییلی کثیفه اصن تمیز نمیشورهیجوری که میگم ول ...

شاید نمک نریختی آخرین بار کی ریختی نمکو؟

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.