2789

حس کردم اینم باید من اضافه کنم

درسته واقعا همینه

ولی مشکل اینه جاهای دیگه کلی تلاش میکنن که اون خانم زایمان راحت تری داشته باشه و درد کمتری تجربه کنه با انجام کلی کار مختلف قبل از شروع درد زایمان

توی ایران خودمون طفلی خانمه از درد تلف میشه فقط باهاش تو بیمارستانای دولتی بدرفتاری میکنن

یعنی طبق چیزایی که توی همین سایت دیدم میگم . کاربران بارها گفتن که وقتی کنترل دفع و... رو از دست دادن با رفتار وحشتناک ماما و پرستار مواجه شدن یا ماماعه طلبکار بوده که چرا وقتی بچه به دنیا نمیاد فعلا از درد ناله میکنی

توی همچین شرایطی ادم واقعااا نمیتونه زایمان طبیعیو تحمل کنه چون شان انسانیو زیر سوال میبرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من دولتی زایمان کردم همچین چیزی که میگی ندیدم

برام گاز بی درد و عود روشن کردن

تخت بغلی هم مدفوع کرد خدماتی اومد براش تمیز کرد کلی هم باهاش همدلی انجام داد

سوهرمم گذاشتن بیاد داخل سر بزنه

از داد زدن و توهین هم خبری نبود

یک مادر دهه ۷۰

دوبار سزارین شدم عالی بود همیشه میگم تا ابد سزارین

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

دقیقا مشکل از سیستم درمانیه اگرنه طبیعی بهترین روشه از دید من بازم البته یه انتخاب شخصیه

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

اینکه طبیعی بهتره قبول ندارم به نظرم برعکسه. اما درسته، شان و کرامت انسانی تو زایشگاه های دولتی نادیده گرفته میشه.اگه برای خودتون ارزش قائلین نرید بهتره. مگر اینکه دیگه مجبور باشید.

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

من دولتی زایمان کردم همچین چیزی که میگی ندیدمبرام گاز بی درد و عود روشن کردن تخت بغلی هم مدفوع کرد خ ...

من هم طبق کامنتای کاربرا در تجربیات زایمان گفتم

مگرنه همه ی کادر درمان که عقده ای نیستن

ولی درکل برای هیچکسی تلاشی قبل از شروع درد زایمان نیست

مگراینکه مادره خودش راه هاشو بگرده پیدا کنه

تو ایران خودمون خانمه تا ماه آخر لم داده به مبل معلومه که باز نمیشه بچه رد بشه بیاد این ور

قبول کنیم اینجا ملت فک میکنن خانم باردار نباید دست به سیاه و سفید بزنه

دوستم ساکن لندن بود اونجا زایمان طبیعی به قدری برا مردم پیش پا افتاده است بعضیا خونه زایمان میکنند

تو ایران خودمون خانمه تا ماه آخر لم داده به مبل معلومه که باز نمیشه بچه رد بشه بیاد این ور قبول کنیم ...

عجب تو خونه! اونم تو انگلیس!

تو ایران خودمون خانمه تا ماه آخر لم داده به مبل معلومه که باز نمیشه بچه رد بشه بیاد این ور قبول کنیم ...

دقیقاا

یکی از کارایی که باید برای داشتن زایمان راحت کرد ورزش سبکه

البته که بستگی به وضعیت ردنی هر شخص داره ولی دقیقاا هرکی حاملس دکتر میگه استراحت مطلق

دقیقاایکی از کارایی که باید برای داشتن زایمان راحت کرد ورزش سبکه البته که بستگی به وضعیت ردنی هر شخص ...

چون بدن و تغذیه ی خانمهای ایرانی مثل خارجیا نیست. اونا از اول ورزش میکنن و تغذیه ی خوبی دارن. کلا جون دارن. نه مثل ایرانیا