2789
عنوان

خیلی از خانم ها گفتن زایمان طبیعی بهتر از سزارینه

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 33 پست

من سزارین شدم و عالی بود دو روزه هم سرپا شدم

من از طبیعی هم از نوع زایمانش بدم میاد و خیلی میترسم هم به نظرم برای بچه خطرناکه ممکنه اکسیژن کم بیاره

من ۱۰۰۰ بارم برگردم عقب سزارین و انتخاب میکنم

متاهل و متعهد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عجب تو خونه! اونم تو انگلیس!

بله زایمان تو خونه اونجا مرسومه، تیم پزشکی و آمبولانس مجهز هم کنارشون هست

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

بله زایمان تو خونه اونجا مرسومه، تیم پزشکی و آمبولانس مجهز هم کنارشون هست

خوب اینی که گفتی خیلی فرق داره. تیم مجهز و آمبولانس داشتن خیلی فرق داره با اینکه طرف تنهایی تو خونه زایمان کنه. مثل قدیمای مادرای ما. ببین چقدر پیشرفتن که بیمارستانو، میارن تو خونه نه که خودشون برن. اما این خانوم جوری گفت که انگار به راحتی خودشون تنها تو خونه زایمان میکنن.

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

من تجربه دوتا زایمان رو دارم و هر کدوم بدیهای خودشو داره

ولی زایمان طبیعی درد زیادی میکشی هر کشوری هم که بری باید این درد رو تحمل کنی مگه اینکه بخوای مسکن تزریق کنی

سزارین هم این جای بخیه زیرشکم واقعا اذیت کننده هست

چی بگم دیگه هر نوع زایمان بدبختیای خودشو داره مادر شدن خیلی سخته بیخودی بهشت رو نذاشتن زیرپامون

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

وقتی سزارین دوم رو انجام دادم فهمیدم خریت بودزایمان فقط طبیعی

من اینم باز از چند نفر پرسیدم گفتن بعد از سزارین دوم به خاطر بیحسی که تزریق میشه سردرد و کمردرد شدید گرفتن

توی زایمان اول ولی اوکی بوده

برای شما هم چنین چیزی شد؟

وقتی سزارین دوم رو انجام دادم فهمیدم خریت بودزایمان فقط طبیعی

سزارین دوم سختتره؟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

خوب اینی که گفتی خیلی فرق داره. تیم مجهز و آمبولانس داشتن خیلی فرق داره با اینکه طرف تنهایی تو خونه ...

نه تیم پزشکی و ماما بالا سرشون هست آمبولانس هم دم درشون که اگه اتفاقی افتاد سریع ببرن بیمارستان، دستگاه سونو گرافی سیار و خیلی تجهیزات دیگه. من تو مستند دیدم البته مال کشور آمریکا بود... فامیل مون هم انگلیس و اسکاتلند زندگی میکنن میگن خیلی رایجه و ازش استقبال میشه اینجوری خطر عفونت بیمارستانی هم پایین میاد

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

من اینم باز از چند نفر پرسیدم گفتن بعد از سزارین دوم به خاطر بیحسی که تزریق میشه سردرد و کمردرد شدید ...

من یه دور مردم دوباره زنده شدم.

اول بار به همه میگفتم فقط سزارین.چون چندتا سقط داشتم درد طیبیعی رو کشیده بودم.ولی دومی امان از دومی...اگه راه برگشتی بود دیگه نمیرفتم سزارین...

درد وحشتناک حین زایمان بچه ها

درد شدید شکمی بعد عمل

فتق روده ها

درد مفاصل شدید و بدون درمان

بیرون زدگی جای بخیه ها

دیگه چی بگم؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

اختیار بدن خودتون رو داشته باشید، دلتون میخواد طبیعی دنیا بیارید پس طبیعی رو انتخاب کنید. دلتون میخواد سزارین کنید پس سزارین رو انتخاب کنید. دلتون میخواد بچه ای نیارید خب نیارید. یاد بگیرید به عنوان زن به حق انتخاب ِ خودتون احترام بذارید. این که کدوم روش بهتره یه چیز نسبیه. نمیشه گفت کدوم بهتر از اون یکیه. همه چی به بدن زن و به محیط اطراف و روان اون زن بستگی داره. به حق انتخاب خودتون و هم نوعتون احترام بذارید تا جامعه یاد بگیره به حق انتخابتون احترام بذاره.

این جوری بحث کردن و گارد گرفتن درباره ی این موضوع فقط و فقط باعث میشه مردها دخالت کنن و نذارن حق انتخاب داشته باشید. زن ِ باهوشی باشید. خودمم دو ماه دیگه وقت زایمانمه و اجازه نمیدم احدی برام تصمیم بگیره. خودم انتخاب میکنم چیکار کنم.

🦢🤍