2789
عنوان

از پریود متنفرم حالم خیلی بده

101 بازدید | 24 پست

همش حالت تهوع دارم

کمرم درد میکنه

مسکن هم خوردم ولی هیچ اثری نداشت

سر گیجه هم دارم

کاش میشد رحم رو بدم بره

هر ماه این موقع تا سر حد مرگ میرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واییی پریود قبلیم خیلییی دلم درد میکرد نشستم ب گریه کردن و هی تکون خوردن

خیلی بده

کپسول س کاره دواشه

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

هرماه این موقع نیست،در طول سال میبینی از اخر ماه میشه وسط ماه بعد میشه اول ماه باز اخر ماه😜

مسکن بخور ژلوفن عالیه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هرماه این موقع نیست،در طول سال میبینی از اخر ماه میشه وسط ماه بعد میشه اول ماه باز اخر ماه😜مسکن بخو ...

میگن اولای ماه درد کمتری رو تجربه میکنی

حالا ک دقت کردم واقعا راست میگن

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐