2789
عنوان

بزرگترین آرزوم مردن بابامه😘

125 بازدید | 22 پست

اونایی هم که میخوان بگن پدره و این حرفا

هر پدری پدر نمیشه حالم ازش بهم میخوره

متنفرم ازش

بمیره یه شهرو شیرینی میدم بخدا

من هیچوقت هیچکیو قد تو دوست نداشتم🫀❤️ آقا تمومش کنید دیگه ما هنوز تو یه خونه کنارهم زندگی نکردیم🥺

نمیتونی مستقل شی؟ کل خانواده ت هم همین نظر رو دارن ؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیتونی مستقل شی؟ کل خانواده ت هم همین نظر رو دارن ؟

آره دقیقاا خواهرام دیوونه شدن از دستش

حالا من که چندماه دیگه عروسی میکنم میرم دلم برا اینا میسوزه

من هیچوقت هیچکیو قد تو دوست نداشتم🫀❤️ آقا تمومش کنید دیگه ما هنوز تو یه خونه کنارهم زندگی نکردیم🥺

درسته هر پدر و مادری مقدس نیستن ولی آرزوی مرگ هیچ بشری رو نگو تو ذهنت فقط اگر بدت میاد حذفشون کن از ذهنت همین

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

درسته هر پدر و مادری مقدس نیستن ولی آرزوی مرگ هیچ بشری رو نگو تو ذهنت فقط اگر بدت میاد حذفشون کن از ...

آرزوی مرگ کنم برمیگرده به خودم؟

والا منم راضیم بمیرم دیگه خسته شدم

منم دلم میخواد شوهرم بمیره

شوهرو نهایت نتونی تحمل کنی جدا میشی

اینو چیکار میشه کرد