2789
عنوان

ازدواج دختر بیست و سه ساله با مرد چهل ساله 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 68 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخاطر پول نیست بخاطر فرهنگه وگرنه همین آدما پسرشونو به دختر پولدار زشت نمیدن

بخدا خاله من کنار پسره وایساده بود انگار که خواهر بزرگترشه ۵ سال اخلاف سنی دارن😑

منم ۲۳هستم و شوهرم ۳۷

البته همسرم پول رو در کنار خوشتیپی و خوش هیکلی و نبوغ داره

الان بعد از چهار ماه واقعا خیلی راضیم چون فهم و درک زیادی داره.

اگه فقط پول داشت قبول نمیکردم.

تا جایه کسی نیستین قضاوتش نکنید

قضاوتش نمیکنم ولی میدونم هیچ کمبودی نداره پدر و مادرش فقط همین دوتا دختر دارن هیچی براشون کم نزاشتن ولی نمی دونم چرا

ازدواج اول من م با ادم پیر بود واقعا در شان من نبود

مناسفانه میخوام پاک شه

ولی گاهی سایت مجازی وگروها مرور میکنم

ولی خداروشکر ک رفت از زندگی م وبعد هم فوت کرد

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

خوشبخت بشن، من نمیپسندم واقعا،مخصوصا تو این سن ،مثلا من چهل سالم هست حرف مشترکی با مردی که ۱۷ سال ازم بزرگتره واقعا ندارم !!! ولی خب هر کسی مختاره برا زندگیش تصمیم بگیره اونام این تصمیمو گرفتن دیگه

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

منم ۲۳هستم و شوهرم ۳۷البته همسرم پول رو در کنار خوشتیپی و خوش هیکلی و نبوغ داره الان بعد از چهار ماه ...

همین سن برای منم مهم نیس ولی هیچ کدوم از خصوصیات نداشت نه خوش هیکلی قدش حتی کوتاه تر از دختر خالمه معلومه بخاطر وضع مالیش فقط

بعضی موقع ها سنت به جایی میرسه

نه خرجی داری نه شغلی که ازدواج نکنی

ممکنه سنت برسه به پنجاه نه درآمدی نه خونه ای نه شغلی داشته باشی و اون موقع ازدواج کردن برای بقا تنها راه زنده موندنت هست همه هم دو تا بچه نیستن باید منت خواهر برادرت بکشی

تا داخل موقعیت این طوری نبودی هیچ کس قضاوت نکن

من آتنام 🙋 . 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ سالگیم کامل میکنم .دختر شیرازی💜🍡اهل شهر حافظ 📖. ورزشکار و موزیسین 🏸 😇.هیچ انسانی کامل نیست و همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم⭐.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ .کنجکاو دنیای کتاب و موسیقی و اشپزی 📚🎹. عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعت هات🙏👩❤️👨💛.

خوشبخت بشن، من نمیپسندم واقعا،مخصوصا تو این سن ،مثلا من چهل سالم هست حرف مشترکی با مردی که ۱۷ سال از ...

مثی من روحیاتت تو بیوت دیدم

۴۱ سالمه

کودک و

درونم فعال

منم ۲۳هستم و شوهرم ۳۷البته همسرم پول رو در کنار خوشتیپی و خوش هیکلی و نبوغ داره الان بعد از چهار ماه ...

اره شرایط هافرق داره

من ازواج سن یالا کردم

گاهی میگن سن بالا ناپحته عمل کنی از اون میفتی حکایت منخ

من سنی نداشتم فرار از تنهایی و اینگه ۳۲ سالم بود

اون ۴۳ساله ک پیر تر کم کم ۵۰سالش میومد اصلا مردانه

به اصطلاح ما مرد کامل

جوجه رو آخر پاییز میشمرن انشاءالله خوشبخت بمونید😄

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

وای منم با ۲۳سال سن حاج خانم صدام میکنن😂

وویییی

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو