2789
عنوان

همش احساس ناکافی بودن میکنم دلم میخواد خودمو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 50 پست
کی این حسو بهت میده خانوادت ؟هر کی سمی و تحقیرت میکنه دکمشو بزن

نمیدونم
انگار از وقتی دنیا اومدم همه اینطوری باهام رفتار کردن
وقتی بچه بودم همیشه به خاطر رنگ پوست سبزم تحقیر شدم
الان به خاطر اندام لاغرم
خصوصیات اخلاقی و همه چیز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی موافقم و اگاهم بهشاما افسردگی خیلی شدید گرفتم و تو خلا هستمو اگر قبول نشم بیشتر افسرده میشمنایی ...

فقط به آینده فکر کن،تصور کن اون رشته ای که میخوای قبول شدی،اگه دوست و رفیق داری یکبار در هفته باهاشون یکی دوساعت برین خونه همدیگه بگین بخندین تا حالت عوض بشه،اگرم نداری خودت به خودت انگیزه بده

متاسفانه هیچ دوستی ندارم(:مرسی ازتون

منم زیاد دوست و رفیقی نبودم و دم کنکور افسرده بودم،مخصوصا اینکه همش باید توی خونه میموندم و دیگه مدرسه هم نبود حتی. ولی کاش به هیچی اهمیت نمیدادم و خودم با روز قبلیه خودم رقابت میکردم توی درس خوندن.خودت امروز با خود روز قبلت رقابت کن

متاسفانه هیچ دوستی ندارم(:مرسی ازتون

دم کنکورم همه اکثرا افسرده و اخلاق سگی میشن چون استرس کنکور و آینده دارن.ولی از من با تجربه میشنوی به هیچی اهمیت نده فقط درس بخون و امروزتو با چند روز قبلت مقایسه کن توی درس خوندن و تست زدن و این چیزا.یه آزمونم ثبت نام کن،اونم خودش انگیزه میده به آدم

میشه بیشتر توضصیح بدین؟ متوجه نمیشم

ما همه از منبع پاکی هستیم که کافی و ارزشمنده زمانیکه خود واقعیت رو گم میکنی و از منبع دور میشی وجودت کرختی و سنگینی رو تجربه میکنه باید به خودت برگردی خودت رو پیدا کنی

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

چقدر قشنگ حرف زدیدمنو یاد یکی از عزیزانم انداختید که دیگه نیست

فدای تو عزیزم

عزیزتون فوت شده؟

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد