2789
عنوان

دوره نیوان اریکا خسروی

24 بازدید | 9 پست

سلام من این تاپیک دومین بار ایجاد میکنم نمیدونم چرا قبلی منتشر نشد

خواستم به جوانان و نوجوانان هشدار بدم در مورد این خانم که فقط رویافروشی میکنن البته کلمه مناسب مجاز به استفاده نیستم الان تو روبیکا کانال داره دوره نیوان برگزار کرده ۴اردیبهشت من ثبت نام کردم هیچ دوره ای بهم نداد که بماند ادمین بله توهین کرد و...من موقع ثبت نامم گوگل کار نمیکرد شما سرچ کنید متوجه میشین این خانم پول بیشتر از ۵۰۰نفر بالا کشیدن یه آبم روش تو تلگرام و ...معروف هستن به ....همین نی نی سایت بزنید میبینید دوستان قبلا نوشتن ازش، لطفا خواهش میکنم گول این فرد نخورید شگردهای خاص خودش داره که هی شمارو قانع کنه تا دورشو بخرین ولی شما آگاه باشید من وظیفه انسانی خودم میدونستم اینجا بیان کنم تا کس دیگری در دامش نیفته

دوره ش راجب چیه

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

دوره ش راجب چیه

دوره آنالیزور برگزار کرد اون موقع که نت ها داخلی بودن ادعا میکرد با این دوره میتونید کسب و کارهایی که تو اینستاگرام بودن الان میخوان وارد اپلیکیشن های داخلی بشن آنالیز کنید یعنی مشاوره بدید میگفت خودم بهتون پروژه میدم من هم اون موقع فکر کردم اگر درست باشه فرصت خوبیه چون خیلی از آنلاین شاپ ها اون موقع تازه اومده بودن بله و روبیکا البته همون موقع هم حرفاش ضد و نقیض میومد میدونستم یه جای کارش میلنگه ولی خوب بلد بود تحت فشار روانی بزاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوره آنالیزور برگزار کرد اون موقع که نت ها داخلی بودن ادعا میکرد با این دوره میتونید کسب و کارهایی ک ...

اکثرا دزد هستن

نه پشتیبانی درست حسابی نه محتوای مناسبی

یکی هم هست دوره مو میفروشه هرکی خریده میگه الکیه و اصلا نه پشتیبانی داره نه مطالب کامله

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

اکثرا دزد هستن نه پشتیبانی درست حسابی نه محتوای مناسبییکی هم هست دوره مو میفروشه هرکی خریده میگه الک ...

جالبه تو کانال روبیکاش ادعاش گوش فلک کر میکنه همش از بقیه مدرس ها میگه که پشتیبانی و محتوای ضعیفی دارن:) اونوقت خودش...هر کی هر چی که نیست جار میزنه و ادعا میکنه ! به نظرم اسم این افراد باید گفته بشه تا بقیه گولشون نخورن

جالبه تو کانال روبیکاش ادعاش گوش فلک کر میکنه همش از بقیه مدرس ها میگه که پشتیبانی و محتوای ضعیفی دا ...

دقیقا

من تو کامنت ها انتقاد کرده بودم کلی ریختن سرم فحش دادن که تو بدخواه شمیم جون هستی

آخرشم کامنتم رو پاک کرد

شمیم کیه ؟اسم کاملش میپرسم ؟دوره میفروشه ؟

شمیم کمند

دوره معجزه مو میفروشه

شمیم کمند دوره معجزه مو میفروشه

یه کانالی هست تلگرام به اسم let's FBI

اونجا بگین اسمشو بزارن تا بقیه گولشو نخورن

واقعا وجدان ندارن این افراد متاسفم براشون

یه کانالی هست تلگرام به اسم let's FBIاونجا بگین اسمشو بزارن تا بقیه گولشو نخورن واقعا وجدان ندارن ای ...

مرسی گلم