2789
عنوان

ب مادر شوهرم چی بگم خانومای با سیاست😰

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 74 پست
شما با دست میشوری؟من نمیتونیم خداییش

شوهرم میشوره یا میدم بیرون

آخه اصلا از پتو زیاد استفاده نمیکنیم پتو ژله ای استفاده میکنیم زمستون که سبکه لباسشویی میشوره لحاف تخت هم روکشش درمیاد

یک مادر دهه ۷۰

اسی من رفتم از این لباسشویی دب از بالا گرفتم دو س نفر گفتن بزرگه بیایم پتو بشوریم گفتم هر وقت خاستید میدم شوهرم با دست بشوره این خراب میشه

دیگه ساکت شدن 😂😂

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب همینو که داری میگیو بگو

بگو من چون وسواس دارم و دلم نمیکشه پتو رو بدم خشکشویی پتوشور گرفتم که فقط پتوهای خودمونو بشوریم

نمیشه که هم حرفت عملی شه هم اون ناراحت نشه بچه که نیس میبینه بالاخره

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
چ خوبمن راستش عرضه ندارم اینطوری بگمچند کیلویی گرفتی و مارکی؟

من پاکشوما گرفتم دوازده کیلویی

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

تمام اتوماتیکه؟دونفره سنگین میشوره؟

بله تمام اتومات هست

والا من نمیشورم موقع خشک کردن خیلی صدا میده میترسم خراب ش

عزیزم چرا باید همینجوری سرشو بندازه بیاد خونتون تا وقتی حریم خصوصی برای خودت نداری هیچ چیزی رو نمیتو ...

مال من نه کیلویی پاکشوماست خراب میشه با پتو امتحان کردم دیگه ننداختم

نداریم میخام تو حموم بزارم زیرش چهارپایه بزارم و روش روکش پلاستیکی

فکرکردی این مدل لباس شویی ها اونقدر ثابت وایمیسته بذاری روی چهار پایه؟ اونا حرکت میکنن نمیتونی بذاری حمام ثابت نیستن و صداشونم خیلی بلنده انگار هلیکوپتره

نداریم میخام تو حموم بزارم زیرش چهارپایه بزارم و روش روکش پلاستیکی

عزیزم تو حموم خراب میشه چون محیط حموم مرطوبه

بعد بگو چند خریدی؟

یکیم اینکه درو قفل کن یادش بده سرشو نندازه توو سوم اینکه رک بگو نه تمام