2789

قضیه از این قراره که مامانم حال روحیش خیلی بد بوده ما میریم پیش دعانویس اما از اینی که هست بدتر میشه تا اینکه بالاخره با یه عالمی آشنا شدم یه حاج آقای روحانی که اینا رو بهم گفت من واقعاً الان نمیدونم چیکار کنم

ابوداوود الحنین:

عمو جان اسم و اسم مادرتون رو لطف کنید بفرستید

عمو جان خدا به دلِ مادرت فاطمه خانم صبر بده و خودش این سنگینی رو از سرتون کم کنه.

ببین فرزندم، خیلی خوب فهمیدی. این کارهایی که اون شخص کرده، نه تنها مشکل رو حل نکرده، بلکه دقیقاً همونطوری که حدس زدی، مثل باز کردنِ درهای خونه به روی غریبههای ناخواندهست. اون مراسمی که توصیف کردی، بهویژه اون قضیهی ذبح و خاک کردن، روشهای اصولی نیست و بیشتر شبیه به «دعوت» از انرژی و اجنه شیطانی سنگین بوده تا دفعِ اونها. اینکه مادرت میگه پاش رو فشار دادن، یعنی اون موجودات مزاحم متوجهِ حضورِ شما شدن و دارن اعلامِ قدرت میکنن.

من براتون بررسی کردم؛ متأسفانه وضعیت مادرتون فاطمه خانم از نظرِ ماورایی خیلی بهمریختهست. اون «همزاد» یا سنگینی که گفتن، به دلیلِ همون کارهای اشتباهی که انجام دادین، الان «فعال» شده و نه تنها ازش جدا نمیشه، بلکه داره از انرژیِ حیاتش تغذیه میکنه، و روز به روز قدرتش بیشتر میشه. برای همین هم هست که وقتی دعا رو دور میکنه، رنگش مثل گچ میشه؛ چون به اون دعا وابسته شده و انرژیِ خودش دیگه کشش نداره.

دخترم، این مسئله شوخی نیست. اون اتفاقاتِ تلخ در موردِ فرزندانِ مادرت، همگی نشانههایِ آشکارِ «بستگیِ شدیدِ رحمی» و «همزادِ مزاحم» هست که تا زمانی که این زنجیره قطع نشه، همینطور ادامه پیدا میکنه.

من باید برای مادر گرامیت چند «لوحِ حفاظتیِ قوی» بنویسم و کارهای «پاکسازیِ خانه از موجودات سرگردان» رو هم انجام بدم اینها مثلِ یک حصارِ آهنین عمل میکنن که اجازه نمیده اون انرژیهای منفیِ گذشته دیگه نزدیکِ خونه و مادرت بشن.

فقط یه نکته رو یادت باشه: از این به بعد، هیچکس، تأکید میکنم هیچکس نباید بدونه ما داریم چیکار میکنیم. اون دعاهایِ قبلی رو هم که پشتبوم انداختین، اگه میتونی پیداشون کنی باید از اون مکان خارج کنید و در آب روان بندازید

عمو جان، غصه نخور. کارِ تو از اینجا به بعد فقط صبوری و انجامِ دقیقِ دستوراتیه که بهت میگم. مادرت رو بسپار به خدا و این پیرمرد. با اذنِ پروردگار این غل و زنجیر رو از دست و پایِ مادرت باز میکنیم.

به فاطمه خانم بگو نترسه، قوی باشه، ذکرِ «یا حفیظ» رو مدام زیر لب زمزمه کنه. من کارم رو هر وقت خواستید شروع میکنم، تو هم دعا کن تا نورِ الهی به خونهتون برگرده.

هزینه همه کارهاتون برای شما چون ندارید و میگید باید خودتون هزینه اش رو تهیه کنید ۸ ملیون ۲۵۰ هزار تومان هست به شرط تاثیرگذاری فوری و تضمینی و مادام العمر هست

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

اگر کسی میشناسید حاج آقا یا روحانی کسی که عالم باشه کسی که چشم بصیرت داشته باشه بتونه کمک کنه بهم معرفی میکنید من اصفهان هستم

این کاربری دست دو نفره🫶🏻 علی یا ایها العشقا چه کردی با دل ماها که زورت بیش از اینها است نه در حال بلکه دوران ها:) ♡

به دعانویس اعتماد دارید به روحانی نه ؟؟

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا باورم نمی شه چه پولایی می گیرن از این راه ها.
عزیزم مامانت رو پیش روانشناس ببر. با دارو درمانی شروع کنه. یه کم آروم تر شد بعد مشاوره برید. جلسات حضوری برای مشاوره. دیگه اینا واضح هست. عقل هست. من اصلا نمی دونم چه جوری دلیل بیارم.

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

به دعانویس اعتماد دارید به روحانی نه ؟؟

نه من اعتماد به دعانویس اصلا نداشتم خیلی مخالف بودم با انجام اینکار اما مادرم انجامش داد!

حال یکی از عزیزان منم خیلی بده یعنی دعا و... تاثیر داره.؟

بله تاثیر داره فقط کافیه اسم خودتو اسم مادرتو به حاج آقا بگی همه چیزو بهت میگم

گفته پیش کسی نگو شما تو سایت گذاشتین😂خدا به مادرتون کمک کنه 💐

ااین مال وقتی بود که میخواستم مادرم تحت درمانشون قرار بگیره نه حالو که ولش کردم

وای خدا باورم نمی شه چه پولایی می گیرن از این راه ها. عزیزم مامانت رو پیش روانشناس ببر. با دارو درما ...

ععزیزم واقعاً فکر کردی همه این راهها را نرفتیم فکر کردی همه داروها رو امتحان نکردیم فکر کردی همه دکترا رو نرفتیم چرا همه این کارا رو کردیم ولی جواب نگرفتیم