2789
عنوان

دعانویس خوب سراغ دارین😹😂

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 26 پست
بخدا کلی پول دادم به تراپیست و اینا ولی موقت تاثیر داشته دیگه دوباره به روال قبل برگشتم

اثر دعام موقته خب

مطمئنم گفته بودی : با توعم تا روز مرگ 🫂 من فقط شک میکنم گاهی ... مبادا مرده ام 🪦 چه کردی با دل و جانم💔 که من از ریشه ویرانم 🍂 کمی با من مدارا کن🥲 مگر من خاک ایرانم 🫠

منم این علاعم و داشتم طرف گفت هیچی نداری مشکله خودته حیف الان شمارشو ندارم در کل خیلی وقتا از جن و ا ...

مساله روانشناختی هست واقعا با یک الی دوسال رواندرمانی مستمر زندگی ادم زیر و رو میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به افرادی هم که ممکنه بیان و کامنت بگذارند ما پیش فلانی رفتیم و نتیجه دیدیم هم اعتماد نکن دعانویس ه ...

سلام

دقیقا 👌👌

یکی از روش های تبلیغیشونه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

در کل دعایی که دعا نویس بده اثر نداره

یا اگر اگر اگر یک درصد اثر داشته باشه تاثیرش موقت هست و بعد از یک مدت به خاطر اون دعا زندگی کسی که دعا گرفته خراب و نابود میشه

چون دعا گرفتن از دعانویس و ... کلا حرام هست

یا امیر المومنین مولا علی (ع) ❤️

در کل دعایی که دعا نویس بده اثر ندارهیا اگر اگر اگر یک درصد اثر داشته باشه تاثیرش موقت هست و بعد از ...

چجوریه من خیلی هارو دیدم که میرن و اثر میگیرن و زندگی بقیه رو از هم میپاشن و بلایی سرشون نمیاد؟

دلایل مختلف هستش نمیشه قاطع گفت

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

چجوریه من خیلی هارو دیدم که میرن و اثر میگیرن و زندگی بقیه رو از هم میپاشن و بلایی سرشون نمیاد؟

عزیزم شاید طول بکشه اما بالاخره یک روز به خاطر دعایی که برای بقیه گرفتند زندگی خودشون خراب میشه و نتیجه کارشون رو میبینند

یا امیر المومنین مولا علی (ع) ❤️