2789
عنوان

خانما بخونن 10 راز مردانه

62 بازدید | 12 پست

سلام به ابجیا و داداشیا سایت تو این تاپیک و تاپیک های آینده به ۱۰ راز مردانه رو فاش میکنم که باعث میشه بهتر اونا رو بشناسید و به زندگی زناشوییتون کمک میکنه

۱_وقتی یه مرد یه اشتباهی میکنه ولی بعدش اون اشتباه رو میپذره و معذرت خواهی میکنه به جای سرزنشش ستایشش کنید چون فقط یه مرد واقعی میتونه اشتباه خودشو بپذیره و معذرت بخواد

و بیاد بیارید ک هیچکس بی نقص نیست همه اشتباه میکنن

(لایک ها زیاد باشه تو تاپیک بعدی راز شماره دومی رو میذارم هر تاپیک یک شماره راز تا راز اخری شماره ۱۰)

قرار نیست شما هرکاری دلت خواست بکنی بعد عذرخواهی کنی خانم قبول کنه دیدم درگیری دیروزتون رو با یکی از ...

خب این تاپیک بخصوص فقط در مورد من نیست در مورد اقایون یعنی خانما و دخترایی ک میخوان مردا رو بشناسنه

(اون درگیری نبود بی احترامی کرد جوابشم دید بعدشم خوب شدیم با هم) خدا نمیبخشد قضاوت گر را که قضاوت از ان اوست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اون خودش معذرت خواهی کرد ولی درخواست قبول نکرد اگ میکردم پایدار نمیبود چون من دختری که بد اخلاقی کنه ...

اون تهش حلالیت خواست ازتون درست

اما اینجوری پشتش حرف نزنید وقتی دیروز خودتون رو براش کشتید

این ویژگی رو هم به ویژگی مردانتون اضافه کنید

انقدرم مغرور نباشید فعلا اون خانوم شما رو نپذیرفته

روز خوش

چرا درخواست دادید؟

کاری دارید همینجا بگید؟

قصاب برتر خاورمیانه، دوستان راهنمایی در زمینه قصابی و سلاخی خواستید خوشحال میشم کمکتون کنم❤️🥰 مدرک کارآموزی از اندیشکده معتبر مرحوم بهمن سگ دست#فن عبدالمالک ریگی #فن کلثوم اکبری #امضا کننده کارزار ریاست جمهوری ساسی مانکن #خواستار آزادی امیر تتلو و بازگشت دنیا جهانبخت به کشور # فن پیج پویان مختاری.(کپی ممنوع🔪🎀)