2789
عنوان

خانم های متاهل با تجربه فقط بیان لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 73 پست

الان رابطه تو عقدت گفتنش لازم بود دردی دوا میکنه؟

خواهر برادر مادر هیچکس و نداری این درست،خودت و هم نداری؟

وقتش نیست با این همه ظلم خودت بشی همه کس خودت؟

اگه یه کاربر دیگه بیاد اینارو بگه چی بهش میگی؟

میگی بمون و بساز؟

خودت یه کم فکر کن قوی باش برای خودت ارزش قائل باش .

من فقط میتونم بگم بچه نیار تا تکلیفت روشن میشه.

اون کبودی هم تو نبودی با ناخون .حالا شاید خیلی پیش میاد بدن انسان الکی کبود میشه حتما که خیانت نیست

واقعاسنش کمه تفاوت سنیشم زیاد

خدا لعنت کنه خانواده های بیشرفی که فقط بچه میارن و بعد اینطور با سرنوشتشون بازی میکنن

یکی نیست بهشون بگو عوضی ها خب جلوگیری کنید

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل هستم و متعهد ، همسر عزیزم تو و فرزندمون تمام دنیای من هستید💖💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی با یکی دوبرابر سنت ازدواج میکنی همینه عزیزم .۴۰۲بعنی ۱۴سابت بوده ایشونم ۱۷

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

آها باشه ممنونم گلم الهی خدا خیرت بده

زنگ زدی صحبت کردی نتیجه اش بهم بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیرم منی ک با ی بچه در حال جدایی هستم پنج ساله تجربه خیانت دیدن دارم بهت میگم این مرد خیانت می ...

مریم ۱۴ تا هست چجوری بیام وی وی بلد نیستم خودت پیام بدی میاد برام چجوری ثابت کنم به دل نفهمم به قاضی به خانواده شوهرم که حداقل اونا طرف من باشن

والله داداش کوچیکه ی من همسن توععه هنوز باید بزنی پس کلشش تا خوب و بدو از هم تشخیص بده .خواهر زاده و از تو بزرگترها اما مادرش اصلا اجازه نمیده حرف خواستگار بیاد تو خونشون چه برسه به اینکه طرف این همه سالم بزرگتر باشه

من موندم رو دید خانواده ت مونده بودیم که ۱۴سالگی شوهرت دادن .

تو که با این توصیفات هر چقدرم ما بگیم میمونی پای زندگیت چون فکر میکنی برای نجات خودت حتما باید یکی دستتو بگیره و از چاه بدبختی بکشونه بالا

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خدا لعنت کنه خانواده های بیشرفی که فقط بچه میارن و بعد اینطور با سرنوشتشون بازی میکننیکی نیست بهشون ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭 حالم خیلی بده خیلی تنهام خیلی میترسم ترسو هستم اگه این کارا شونو نمیکردن شاید الان شوهرم باهام اینجوری نمیکرد

والله داداش کوچیکه ی من همسن توععه هنوز باید بزنی پس کلشش تا خوب و بدو از هم تشخیص بده .خواهر زاده و ...

خب بخاطر کارایی که باهام کردن خیلی میترسم از همه چی و از همه کس میترسم عین سگ میترسم مثل یه نوزاد که تازه به دنیا اومده نوزادی که حتی از نور لامپ هم میترسه مثل اونم منم

زنگ زدی صحبت کردی نتیجه اش بهم بگو

چقدر شما خوب راهکار دادی واقعا من به هرکی میگفت افسردم ۱۲۳ رو میگفتم و۱۴۸۰ ولی ایشون رو حواسم نبود خدا خیرت بده هم خودتو هم بچه تو شکمتو انقدر به فکر بودی

الان رابطه تو عقدت گفتنش لازم بود دردی دوا میکنه؟خواهر برادر مادر هیچکس و نداری این درست،خودت و هم ن ...

نمیدونم خیلی میترسم بهم خیانت کنه وقتی فک میکنم میگم اگه خیانت کنه من چی میشن من چیکار کنم

خب بخاطر کارایی که باهام کردن خیلی میترسم از همه چی و از همه کس میترسم عین سگ میترسم مثل یه نوزاد که ...

نترس عزیزم .یعنی چی مگه میشه بوکس فقط بلده بزنه .خانواده ت چی میگن؟

😭😭😭😭😭😭😭😭😭 حالم خیلی بده خیلی تنهام خیلی میترسم ترسو هستم اگه این کارا شونو نمیکردن شاید الا ...

عزیزم نگران نباش کاری که بهت گفتم بکن توکلت به خدا باشه درست میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نترس عزیزم .یعنی چی مگه میشه بوکس فقط بلده بزنه .خانواده ت چی میگن؟

میگم که من اصلا خانواده ندارم تک و تنها حتی برای عروسیم هم نیومدن رفتم کشور دیگه حتی بهم زنگ نزدن واسه همیشه رفتن