تو هفته شاید ۱ روز خونه باشه منم طبقه بالای مادر شوهرم میشینم بچه هم ندارم ۶ ساله عروسی کردم ۱ دونه جاری دارم که عقد هست ۳ تای دیگه هم دارم که اونا قبل من عروس این خانواده شدن اون ۳ تا خونه هاشون جداعه و نزدیک ترینشون ۱ خیابون فاصله داره با مادر شوهرم خلاصه اینکه وقتی شوهرم اینجا نیست مجبورم از بی سرگرمی برم اونجا حق بیرون رفتن هم ندارم خونه بابام هم ۶۰۰ کیلومتر فاصله داره کسی رو ندارم تو این شهر شوهرم فقط با خودش منو میبره بیرون ولاغیر دیگه وقتی خودم تنهاعم میلم نمیکشه غذا درست کنم برا خودم تنهایی مبرم پایین پیش اونا غذا میخورم با اینکه کلا زندگیم جداعه ولی مشکل بزرگی هست اینکه وفتی میرم کلی کار رو میندازن گردن من مثلا جارو ظرف شستن مثلا غذا رو جاری بزرگم درست میکنه من دیگه سفره رو جمع میکنم ظرف میشورم این عقدی که دست به سیاه و سفید نمیزنه اون دوتا هم همین طور خب من دوست دارم نوبتی باشه همش من و جاری بزرگه کار میکنیم اصلا دیگه دوس ندارم برم از طرفی حوصلم سر میره بگید چطوری عادت کنم خونه خودم غذا درست کنم بخورم همه چی هم تو یخچال هست فقط تنهایی میلم نمیکشه اونجا با بچه ها ۱۵ نفری میشن
ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب میرسد ما دوباره سبز میشویم💚
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....
دیگه همینه .اونا مثل پدر مادرت دلسوزت که نیستن. حساب میکنن دختر مردم میاد خونه ما غذا میخوره باید به جاش کار کنه .چاره اینه کمتر بری. برای خودت دستور اشپزی تو اینترنت ببین چیزای جالب درست کن. سرگرم باش.یه هنری شروع کن کم کم که سرگرم شی.
تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.