2789

دختر خالم مادر شوهرش خواهر شوهراش جاریش همه اینقدر دوسش دارن حرفش قبول دارن هواشو دارن باهاش میرن بیرون ششام درست میکنن میبرن براش ولی من بدبخت هیچی هیچکس دوستم نداره خواهر شوهرام احترامی ارزشی برام ندارن 🏧 😭 😭 نگید مهم نیست چون واقعا مهمه

چکار کنم منم خانواده شوهرم دوستم داشته باشن بخدا ک اخلاقم بهتر از دختر خالمه

هر گوشه این شهر خدا هست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با یکی آشنا شدم پسره خیلی رو مخه حتی خود خانوادش

والا مادرش طوری قربون صدقه من میرا🤣🤣🤣🤣ک از دست پسرش راحت شه و من پسرشو نگه دارم

میره شمال برام همیشه کادو میاره هر جا میره برا من ی چیزی میخره

حتماً دختر خالت آدم قابل احترام و دوست داشتنی هست

و خانواده همسرشم ، آدمای نرمال و با محبتی هستن « احترام متقابل »

اگه شما هم رفتار خوبی با خانواده همسرت داری و متقابلاً این رفتارو باهات ندارن ، مشکل از اوناست ن شما .

مادر گربه ها 💞 «آخرش میرم پیش پروفسور مک گونگال عزیزم و بهش میگم طلسم تبدیل شدن به گربه رو یا یادم بده یا روم پیاده کنه و بعدش برای همیشه به دنیای گربه ها می پیوندم و دیگه هیچی از این زندگی نمیخوام . زندگی هرچی نداشت حداقل گربه داشت. ممنون .

متقابله هم من دوسشون دارم هم اونا چرا باید از هم بدمون بیاد؟

از هم بدمون نمیاد ولی خب اونقدر باهم خوب نیستیم مثلا حس می کنم جوری رفتار میکنن ک انگار من بزور اومدم تو خانوادشون

خانواده شوهرش ادمای مهربون و با فرهنگی هستنو دختر خالت هم دختر خوبیهچون احترام دو طرفست.

دختر خالم تو عروسیا اونارو ببینه بهشون سلام نمیکنه حتی یبار پیششون نمیره ولی اونا مثل پروانه دورش میگردن خودشون میان بهش سلام میکنن همش جوری رفتار میکنن باهاش انگار چقد خوبه تو عروس مایی چقد داداشمون خوشبخته چقد تو خوبه عروس مایی ولی ما دقیقا بر عکسیم

از هم بدمون نمیاد ولی خب اونقدر باهم خوب نیستیم مثلا حس می کنم جوری رفتار میکنن ک انگار من بزور اومد ...

شما هم برات مهم نباشه و سنگین برخورد کن

کلا با هرکی مثل خودش رفتار کنی بهتره

architect,فاقد سلامت روان، ادایی💅🏼🦢✝️ مشاوره و حرفام در زمینه رابطه صرفا تجربه خودمه