2789
عنوان

چطور بعضیا خانواده شوهر ایتقذر دوسشون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 54 پست
اون جاری داره من ندارم حتی جاریشم خیلی باهاش خوبه با اینکه دختر خالم هرجا بشینه پشتش بد میگه بهشم می ...

عزیزم چرا فکر نمیکنی این رفتارا همش طاهریه؟ با دخترخالت؟

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
به شوهرت بگو یه تذکر خیلی خیلی ریز بده بگه فلانی تو فامیل ما دوست و آشنایی نداره تنهاش نذارید یا به ...

البته اگه شوهرت پایه ست وگرنه نگو

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر چقد میخوام بی تفاوت باشم نمیشه هفته آینده میریم عروسی همشون هستن خب منم دلم میخواد تحویلم بگیرن و ...

به شوهرت بگو یه تذکر خیلی خیلی ریز بده بگه فلانی تو فامیل ما دوست و آشنایی نداره تنهاش نذارید یا به مامانش با زبون خوب بگه مامان زنمو به تو سپردم هواشو داشته باش و یه جورایی پسر و مادرو بزار روبرو هم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
به شوهرت بگو یه تذکر خیلی خیلی ریز بده بگه فلانی تو فامیل ما دوست و آشنایی نداره تنهاش نذارید یا به ...

میدونم من تو اکثرا عروسی ها یا مادرم هست یا عمه هام هستن یا یکی از فامیلامون هست

من از اول میرفتم سر میز فامیلای خودم اوایل دوران نامزدی چند بار میومدن میگفتن بیا سر میز ما مثلا مادر شوهرم میگفت بیا ولی الان دیگه فقط پسرمو میبرن کاری به من ندارم یبارم تعارف نمیکنن چون تعارف نمیکنن منم روم نمیشه برم

هر گوشه این شهر خدا هست ❤️

متوجه منظورت نشدم عزیزم

جلو جمع ظاهر سازی میکنن دختر خالتو بغل میکننو

اگز خوب بودن و بی ایراد دخترخالت به خوذش اجازه بدگویی نمیداد.

پس بدون واقعیت چیز دیگه ایه

میدونم من تو اکثرا عروسی ها یا مادرم هست یا عمه هام هستن یا یکی از فامیلامون هست من از اول میرفتم سر ...

چون تو ازاول خودتو جدا گرفتی ازشون

و دیدن هر بار اینکارو میکنی ترجیح میدن نیان سراغت و بت نگن

همیشه خانواده شوهر مقصر نیستن

ما اشتباهات خودمونو نمیبینیم

ن اگ عزیز بودم ب اشون میومدن تعارفی میکردن

مگه نمیگی قبلا میومدن تعارف میکردن نمیرفتی؟

دیگه باید دست و پاتو بوس کنن؟

وقتی تو خودتو ازاونا نمیدونی دیگه چکارت کنن

شاید قبول نکنی ،ولی باور کن مهم نیست .مهم شوهرته .از خانواده شوهر انتظار محبت و لطف نداشته باش ،چون به نفع خودته و روح و روانت آرام تره .خیلی خیلی معدود هستن خانواده هایی که عروس رو روی سرشون میذارن

خانواده شوهرش باشعورن، مثل خانواده شوهرم احمق نیستن،خدا شاهده ۱۷ سال عروسشونم یه باربهشون بی احترامی نکردم ولی انواع بی احترامی هارو ازشون دیدم دیگه امسال زدم به سیم آخر باهاشون قطع رابطه کردم،آنقدر خوشحالم که گورشون رو گم کردن

به بودنت ایمان دارم خدا جون