2789

دوستان لطف میکنید دوتا تاپیک قبلیم و بخونید؟

امروز زنگ زدند گفتند قرار بعدی کجا باشه؟

ما دو جلسه قبلی توی یه مکان زیارتی به پیشنهاد ما قرار داشتیم

این جلسه بهشون گفتیم به پیشنهاد شما به جای متفاوت بریم

گفتند پارک بریم من(مادرشون) تنقلات و کیک میارم🤦🏻♀️ما یکم بی میلی نشون داديم.آخه پارک خیلی ضایع هست. تو پارک بشینیم حرف بزنیم رو زیر انداز؟ اونم جلسه سوم؟ پارک مناسب تفریح و دورهمی هست نه قرار آشنایی

مثلا ما رو زیر انداز بشینیم صحبت کنیم؟

من انتطار داشتم کافه ای رستورانی دعوت کنند. اصلا هم بخاطر خوردن نمیگم. اصلا من آب فقط سفارش میدادم

صرفا جهت اینکه اونها چقدر ارزش قائل میشند و چقدر آداب این کارارو بلدند

شاید سوال بشه براتون که چرا خونه نمیان؟

من نمیخوام تا فعلاچیزی جدی نشده و ۸۰ درصد نظر من مثبت نیست بگم بیان منزلمون

اول از یه سدی عبور کنند بعد اوکی بود برای جواب نهایی تشریف بیارن منزل

و اینکه بر خلاف میل واقعیم مجبورم برم پارک اما بعد صحبت در مورد یک سری مسائل احتمالا نظرم منفی باشه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب باید همون موقع میگفتین نه پارک مناسب نیس

ببین خودشون باید بلد باشن و اینجور چیزهارو درنظر بگیرن

من نباید بهشون یاد بدم که

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

حالا اینقدر صفر و صدی نباش

وقتی میگید به میل خودتون خب میل طرف پارک بوده

مخالف بودی باید همون موقع اعلام میکردی

لازمم نیست روزمین بشینی پارکا الاچیق و صندلی دارن

انشالله هرچی صلاحه

مامان دوتا گل پسر

اخه کی تو مکان زیارتی و پارک میره سرقرار

رک بگو بهش

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

حالا اینقدر صفر و صدی نباشوقتی میگید به میل خودتون خب میل طرف پارک بودهمخالف بودی باید همون موقع اعل ...

خب اگه میلش پارکه من مجبورم جواب رد بدم

خب شما هم مکان عمومی زیارتی پیشنهاد دادی نمیشه از اونا ایراد گرفت

ببین مکان زیارتی طبق اعتقادات و شرایط ما کاملا مناسب بود و رسمی

خیلی ها که اعتقاداتشون مثل ما هست اونجا هم و میبینند

مثلا مکان های زیارتی پیشنهادی شما خیلی مناسب بودن ؟

شما هم میتونستید خونه یا کافه برید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین مکان زیارتی طبق اعتقادات و شرایط ما کاملا مناسب بود و رسمیخیلی ها که اعتقاداتشون مثل ما هست اون ...

کاری به اعتقادات ندارم مهم اینه یه جای عمومیه پارک هم عمومیه کافه هم عمومیه نمیشه خیلی ایراد گرفت چرا توی پارک گفتن شما به دلیل اعتقادی گفتی مکان زیارتی اونام شاید بخاطر آب و هواش گفتن پارک

پارک بودم دونفر دورتر نشسته بودن رو نیمکت داشتن صحبت می کردن مادراشون هم نیمکت دورتر نشسته بودن صحبت تموم شد مادر ودختر خداحافظی کردن رفتن مادرو پسر دور زدن کنار سطل زباله یه میز وآینه کوچیک بود گذاشتن تو ماشین بردن 😁

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد