2789
عنوان

خواستگارم پارک و برای قرار پیشنهاد داد🤦🏻‍♀️چطور روش شد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 42 پست

بااحترام

من تاپیک قبلی هاتونم چندروزپیش خوندم حس میکنم شماخیلی خیلی خیلی سخت میگیری گلم توقرارقبلی هام همین بودی

حالاچه اشکالی داره بشینی روزیرانداز من عقدم ولی چندوقت پیش قبل اینک همسرم بیادخواستگاری یکی ازبستگان مادرم براآشنایی خواستن بیان منم نمیخواستم خونه بیان اوناپارک پیشنهاددادن پدرمادرایشون ومادرمن روصندلی هانشستن اونطرف ترمن وایشون روسکوهانشسیم وحرفامونوزدیم ...اینوگفتم ک بدونی پارک مشکلی نداره سخت نگیر..براامتحان کردنش برااینک ببینی خسیسم هست یانه نوع پذیرایشونوامروزببینیدودرموردمسائل مالی امروزباهاشون صحبت کنیدببینیدچجورجواب میدن همش انتظاردارن چیزی نخواین وگدابازی دربیارن یانه اگه امروزم اوکی بودین دفعه دیگه هیچ اشکالی نداره بهش بگودفعه دیگ قراربعدی کجاس دعوتم میکنی رستوران کافی شاپ ؟؟؟؟اگم خواستین خودتون دوتافقط برین ببین چی میگهههه ببین دعوت میکنه یانه

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

خب اگه میلش پارکه من مجبورم جواب رد بدم

اصلا ایراد نگیر چون خودتون گفتین هر جا که شما بگین ولی وقتی رفتین بگو جایی باشه که آلاچیق یا جای صندلی خوب برای نشستن باشه..

گاه لازم است که انسان ديدگان خود را ببندد زيرا اغلب خود را به نابينائي زدن نيز نوعي خوشبختي است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بااحترام من تاپیک قبلی هاتونم چندروزپیش خوندم حس میکنم شماخیلی خیلی خیلی سخت میگیری گلم توقرارقبلی ه ...

بعدم شمام مکان زیارتی بردین پارک یامکان زیارتی درحدهمن براآشنایی چه فرقی دارع مگه شمادفعه اول رستوران یاکافی شاپ گفتین ک اونابگن ؟بعدم اومدیم جواب شمامنفی بود خب الکی رستوران ببرن که چی 🤭🤣الان خیلیاهمین فکرومیکنن شناخودتون دفعه اول بایدمیگفتین کافی شاپ رستوران اونام میومدن بعدروشون نمیشدخودشون حسابم میکردن

دوتا جلسه اول کجا بوده ؟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

بااحترام من تاپیک قبلی هاتونم چندروزپیش خوندم حس میکنم شماخیلی خیلی خیلی سخت میگیری گلم توقرارقبلی ه ...

مرسی از نظرت عزیزم

چطور در مورد مسائل مالی باهاش صحبت کنم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

بعدم شمام مکان زیارتی بردین پارک یامکان زیارتی درحدهمن براآشنایی چه فرقی دارع مگه شمادفعه اول رستورا ...

خب اونا باید یه کاری کنن که جوابم مثبت باشه

حتی شده به ظاهر

اینا حتی ظاهرشونم درست نمیکنن

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

گفتم یه مکان زیارتی

خب گلم اونجام مکان درستی نبود ناراحت نشیا برای اشنای .مادرخواستگار فکر کردن اهل رستودان و کافه نیستید ترجیح میدید مکان عمونی باشید .بنطرم سخت نگیر سر این موضوع برداشتشون همین بوده

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

خب حالا گذشته از پارک پسره چطور بود به نظرت؟ایراد خاصی نداشت؟

تاپیکای قبلیم و میخونی🥲🥺کامل گفتم

یکی اون جوراب

یکی هم اون تاپیکی که گفتم رفتم دیدیم تپله

ببین مکان زیارتی طبق اعتقادات و شرایط ما کاملا مناسب بود و رسمیخیلی ها که اعتقاداتشون مثل ما هست اون ...

آخه کجا دیدی تومکان زیارتی بشه در مورد مساعل زندگی حرف زد که پیشنهاد شما این بوده !!اونم بین اون همه آدم که گوشاشونم تیزه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ببین مکان زیارتی طبق اعتقادات و شرایط ما کاملا مناسب بود و رسمیخیلی ها که اعتقاداتشون مثل ما هست اون ...

آخه کجا دیدی تومکان زیارتی بشه در مورد مساعل زندگی حرف زد که پیشنهاد شما این بوده !!اونم بین اون همه آدم که گوشاشونم تیزه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

به نظر شما كلا جوابتون منفي هست دنيال يه موردي مي گردين كه بگين نه

به هر حال امروز مي توني رك خيلي مسايل رو بهشون بگي و مطرح كني مثلا بگي توي پارك خيلي راحت نيستي و اگه قرار جايي ديگه بود راحتتر بودين بعد ببينين جوابشون چيه

هيچ كس در من جنونم را به تو باورنكرد
مرسی از نظرت عزیزمچطور در مورد مسائل مالی باهاش صحبت کنم

خواهش گلم ببین شفاف باش تواین مسائل بایدشفاف سازی بشه

بگومنبع درآمدت ازکجاس

قسط بدهی اینان داری درحال حاضر

پس اندازداری

پولاتوچجوری خرج میکنی

تواین گرونیاچه فکری برامراسم وهزینه هاوایناداری

اینده نگری حسابگری پول میزاری کناریانه

پولاتوخرج تفریح وسرگرمی این چیزام میکنی یانه

بنظرت میتونیم بادرامدی که داریم گه گداری رستوران بریم تفریح کنیم یامیگی پول حیف میشه

پولات جوابگوهس برااینده چیزی ک درمیاری بنظرت کفاف زندگی میده

ببین راجب پول حرف که بزنی به حرف که بیادخیلی واضح ضایع میشه فهمیدطرف خسیس یانه