2789
عنوان

توروخدا بگین مقصر کیه بازم ازم جدا شد آقا پسرا دختر خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 62 پست
تازه هم خیانت دیده و هم کتک میخوره😏

همین باعث شد بزارمش کنار بیخیال بشم به آدما جدید فرصت بدم که خودش نذاش با رفیقش بشه حالا اونم ترسو بود قصدش یه چیز دیگه بود نشد یه طوری

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همین باعث شد بزارمش کنار بیخیال بشم به آدما جدید فرصت بدم که خودش نذاش با رفیقش بشه حالا اونم ترسو ب ...

یه مدت با هیچکی نرو تو رابطه و برای خودت و اهدافت وقت بذار.

چند سالته؟ کار و شغلت چیه؟ چه هدفهایی تو زندگیت داری؟

منم اینطوری نبودم این جدی ترین رابطم بود خانواده در جریان بود اوایل به قصد ازدواج بود که دیدیم خیلی ...

اره اشکال نداره گذشته گذشته حال بچسب

الان دیگه تو رابطه نرو رو خودت سرمایه گذاری کن اونایی باید بیاد میاد

اره اشکال نداره گذشته گذشته حال بچسب الان دیگه تو رابطه نرو رو خودت سرمایه گذاری کن اونایی باید بیاد ...

میدونی دیشب چی گفت گفتم خاستگار رد کردم یه چند روز پیش باز یکی دیگه اومده میگه برو زندگی تو کن

بهش میگم من نمیتونم کنار خودم کسی جز تو ببینم تو چطور میتونی میگه همونطور که رفتی با رفیقم با اینم میری برو اصن با همون رفیقم

23رشته پیراپزشکی یکیشونو میخونم دانشجو ام

خب این خیلی خوبه.

برداشت من از نوشته هات،یه دختر ساده ۱۸ ساله پشت کنکوری بود،که کار و هدفی جز بودن با این پسره هول نداره.

میدونی دیشب چی گفت گفتم خاستگار رد کردم یه چند روز پیش باز یکی دیگه اومده میگه برو زندگی تو کنبهش می ...

غرورت خورد نکن یه چند وقتی دنبالش نرو تا هوا ورش نداره البته با کسی تاکید میکنم تو رابطه نرو

پسرا هر چقدر دنبالشون باشی عوضی تر میشن

سعی کن زندگی از نو استارت بزنی اگه واقعا دوست داشته باشه میاد اگه هم نه که فراموشی و زندگی جدید بهترن کاره

خب این خیلی خوبه.برداشت من از نوشته هات،یه دختر ساده ۱۸ ساله پشت کنکوری بود،که کار و هدفی جز بودن با ...

حتی کار دارم گاهی میرم که کارآموزی و درس نباشه هدفم دارم

ولی بچگی کردم این پسرو واقعاً دوست داشتم قدر ندونست

پاراگراف اول رو خوندم حسم میگه حق با ایشونه، وقتی میرین با دوست صمیمی شوهر و پارتنرتون عشق و حال با ...

برای همین میگم بریم مشاوره ولی قبول نکرد هر کسی از نظر خودش فکر میکنه رابطمون اشتباه نداشته کاری که کرده حق داشته

کاش یه بار میرفتیم مشاوره اگه درست نمیشد دیگه میپذیرفتم تموم شده

ادما بعد از هفت هشت ده سال وقتی میفهمن اشتباهه انتخابشون راحت جدا میشن

نمیدونم چه فکری کردی با خودت بلاخره رفیقشم یکسری اخلاقیات مشابه به اون داشته که رفیقش شده

کلا بیخیال همشون شو

میخ هایی در دیوار محکم ترند که ضربات بیشتری را متحمل شده اند.