2789

من بعد از جدا شدن از این پسر به مدت یه هفته با رفیقش صحبت کردم یه سری پیام هست که نشون میده بغلش کردم رفیقشو با اون رفیقش نشد و این نذاش ما یه مدت جدا بودیم باز به خواست این پسر برگشتیم بهم دیشب بهم گفت من اشتباه کردم نمیتونم قبول کنم رفتی با رفیق صمیمیم ما ۲۴ساعت پیش هم بودیم یک ماه و نیمه باهاش ارتباط ندارم اونو گذاشتم کنار توام میذارم کنار تو فلانی و بهمانی و چشمت دنبال اون بود و اگه جوابتو داده بود الان با من نبودی

ولی ببینید چیکار کرد که من پیشنهاد دوستشو قبول کردم اشتباه کردم ولی رفتارش قبل اینکه من بیخیال بشم برم با دوستش به عنوان شروع رابطه صحبت کنم اینطوری بود که هزار بار دعوا چند بار خیانت بخشیدم بی احترامی جلو دوستاش بار آخر دیدم پیام داده به همون دختری که هفته اول رابطه فهمیدم هم با من حرف میزنه هم اون که من پشیمونم زنگ زدم به دختره جلو همین دوستش منو کتک زد خیلی شکستم با کتک زدنش از چشمم افتاد هنوز پیشنهاد رفیقشو قبول نمیکردم برای چندین بار رد کردم یه دفعه گفتم برا خراب کردن پلا پشت سرم به این یه فرصت بدم

که فهمید دنبالمون اومد بحث شد دعوا شد اون عنتر میخواست نفهمه من خودم فهموندم و اونم رفت

انگار نمیخوام تموم بشه کاش میومد برا آخرین بار بریم مشاوره

توروخدا بگین مقصر منم که اصرار کنم برا مشاوره اگه پسری جای این آقا باشه دوست داشته باشه میبخشه؟

خودش گفته بود دیگه حرف اون قضیه رو نزنیم فکر کنم دیشب یچی شنیده بود پشت سرم که گفته بود من تیغ زنم و...

الهی خیر نبینه درست رابطمون گوه بود ولی این آدم گوه ترش کرد انگار واقعا اومده بود پلا رو خراب کنه

تموم کنید این رابطه سمی رو

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اولین رابطه جدیم بود رابطه ج داشتیم

رابطه کامل داشتین یعنی؟

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

کارای پسرای خودشیفترو شخصی سازی نکن.

بهونشه.تابلوعه.

ولش کن اینو هم خیانت کاره هم کنترل خشم نداره از همه بدتر دست بزنم داره.

به درد نمیخوره.

ارزش چیزایی که داریمو بدونیم

کارای پسرای خودشیفترو شخصی سازی نکن.بهونشه.تابلوعه.ولش کن اینو هم خیانت کاره هم کنترل خشم نداره از ه ...

به شدت شخصیت خودشیفته و سادیسمی داشت حس می کردم همیشه میخواست جداشدنو بندازه تقصیر من حتی قبل این اتفاقات

نه کامل نبود حتی از پشتم نبود ولی خب یه چیزایی جدی ترین و اولین رابطه در این حدم بود

اها چی بگم اخه فکر میکنم اولاخر این رابطه بهم میخوره