2777
2789
یه قسمت دیگش مونده این هفته هم نمیاد هفته بعدی میاد. یه نفر کشته میشه اگه قباد کشته شه تا اخر عمرم ...

اره واقعا...من باشخصیتاش خیلی حال کردم...مخصوصا هاشم خان که میگفت "شعرنگو...:"

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط نفهمیدم شهرزاد با خودش چند چنده خخخ با همه لاو میترکونه  فکر کنم قباد خودشو بکشه

شهرزاد خیلی مغروره اونجایی میمونه که بخوانش و دید ک قباد واقعا دوسش داره و فرهاد نمیخوادش و انتظار بیجا ازش داشته

شهرزاد خیلی مغروره اونجایی میمونه که بخوانش و دید ک قباد واقعا دوسش داره و فرهاد نمیخوادش و انتظار ب ...

اخه قربون صدقه فرهادم میرفت ... بعدم اومد پیش قباد... اما در کل صحنه های قباد و شهرزاد فوق العادستتت

اره واقعا...من باشخصیتاش خیلی حال کردم...مخصوصا هاشم خان که میگفت "شعرنگو...:"

فیلم دیدن اشتباهه محضه بخصوص اگه اخرش همه ادم خوبا یجوری ناپدید شن من که جنبه ندارم.

خدا میدونه برا قسمت اخرش چه اشکها که نریزم😥😥😥😥😥

💖
ب نظر من فرهاد عاشق نبود قباد عاشق بود ک وقتی شهرزاد رفت سمت فرهاد هنوزم عاشقش بود 

اره منم میگم فرهاد فقط دوست داشت شهرزادو اما قباد عاشقش بودشهرزادم همینطور عاشق قباد بود نه فرهاد

خدایا امیدم تویی
فیلم دیدن اشتباهه محضه بخصوص اگه اخرش همه ادم خوبا یجوری ناپدید شن من که جنبه ندارم. خدا میدونه برا ...

نم قسمت 15 و دیدم کلی افسرده شدم دلم.گرفته بود چندساعتی توو خودم بودم

خدایا امیدم تویی