2789

من چون همیشه اوکی هستم و قانع

تصمیم گرفتم یکم تغییر کنم

من خیلی مستقلم نامزدمم مستقله تصمیم گرفتم امروز وقتی پیام داد حالمو بپرسه یک پیام شوک بدم که یکم نگران بشه

بهش پیام دادم یکم میخوام وقت بیشتری برای خودم بزارم و فردا رو کنسل کنیم یک روز دیگه بریم و از این حرفا

قرار بود بریم ازمایشگاه

ولی جواب نداد

نباید میپرسید چرا؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اطمینان داره بهت

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

وای خداروشکر ازین مرحله ها رد شدم من

اما نمیشه نظر داد بستگی به موقعیت یا اخلاقش داره

یوقت میبینی دستش بند بود یوقت میبینی میخواد یکم صبر کنه اروم شی بعد پیام بده یه وقتم میبینی کلا مدلشه یا مثلا ازین کارا زیاد کردی عصبانی شده

ما نمیتونیم بگیم

وای خداروشکر ازین مرحله ها رد شدم مناما نمیشه نظر داد بستگی به موقعیت یا اخلاقش دارهیوقت میبینی دستش ...

افرين به شما. خيلي قشنگ و به دور از قضاوت نظر دادي. خوشم اومد🌺

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

نميدونم راستش.

كن خودم مجردم و تجربه نامزدي هم ندارم.

ولي هميشه اعتقادم اينه كه خودم باشم. به اندازه. نه كم نه زياد.

اهل سياست داشتن تو رابطه نيستم. چون نه بلدشم نه خوشم مياد. دوست دارم صادق باشم

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

نميدونم راستش. كن خودم مجردم و تجربه نامزدي هم ندارم. ولي هميشه اعتقادم اينه كه خودم باشم. به اندازه ...

فکر میکنه همیشه در دسترسی

یکم نگرانی بد نیست.

ولی نمیدونم چرا واکنشی نداشت

وای منم دقیقا میخوایم بریم آزمایش بدیم ولی شرایطشو ندارم میخوام یه هفته بندازم عقب ولی نمیتونم دلیل واقعیشو بگم نمیدونم چه دلیلی بیارم برا یه هفته عقب انداختنش

خدایا شکرت:) حوصله بحث ندارم اگه دیدی جوابتو ندادم بدون که فهمیدم لایق یه گفتگوی ساده و دوستانه نیستی

اولین باره

من به این که باید یه جوری رفتار کنی یه کشش ایجاد شه اعتقاد دارم اما یهو صفر یا صد شدن هم خوب نیست حس عدم اطمینان به طرف میده بنظرم یکم زیاد بوده

حالا تمرین کن برا دفه های بعد