2789
عنوان

اخلاق خانواده همسر (همونایی‌ که اول میگن عروس مثل دخترمونه)

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 34 پست
پس هیچی خواستم بگی شما اگه زرنگی پسر دیگتو زن بده ، چه پروئه ، بگو آره اتفاقا من خیلی خاستگار از فام ...

بخاطر شوهرم میگم بی حرمتی نکنم درکل آدم حاظرجوابیم ولی میگم سیاست پیشه کن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بخاطر شوهرم میگم بی حرمتی نکنم درکل آدم حاظرجوابیم ولی میگم سیاست پیشه کن

جواب بده ولی با لبخند ، مگه گفتم دادو هوار راه بنداز ، وقتی گفت کارا رو بکن که واسه پسرم یه زن دیگه نگیرم ، بگو دوست دارم کاراتونو بکنما آخه سنی ازت گذشته ولی میترسم شوهرت فکر کنه پیر شدی و بره سرت هوو بیاره ( با خنده و شوخی بگو ، بعدا شوهرت گفت چرا اینو گفتی ، بخند بگو وا مامانت شوخی کرد منم شوخی کردم ، چقدر حساسه )

دقیقاً اگه بتونن میکشنش

بخدا مال من رو میدیدی میگفتی بهترین عالمن

روز سیزده کاری کردن با چشم گریون تو جنگ برگشتم خونم خدا حوایشون رو بده

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

جواب بده ولی با لبخند ، مگه گفتم دادو هوار راه بنداز ، وقتی گفت کارا رو بکن که واسه پسرم یه زن دیگه ...

بگم برای بابا زن بگیریم که شبانه روز توخونه باشه دیگه دم دسته کاری داشتین انجام میده

بخدا مال من رو میدیدی میگفتی بهترین عالمن روز سیزده کاری کردن با چشم گریون تو جنگ برگشتم خونم خدا حو ...

نمیدونم علت این رفتارشون چیه

آدم داره زندگیشومیکنه نمیذارن که

بگم برای بابا زن بگیریم که شبانه روز توخونه باشه دیگه دم دسته کاری داشتین انجام میده

آره ، زن گرفتن واسه شوهرت رو کرده چماق تو سرت ، با شوخی بهش بگو که حساب کار دستش بیاد ، یا در ادامه ی حرف بگو وای راستی فکر خوبیه ها ، خیلیا رو هم سراغ دارم اتفاقا از شما هم جون ترن ، هم کاراتو میکنه هم باهم حرف میزنین حوصلت سر نمیره هم شوهرت بهش خوش میگذره