2789
نه احتمالا واسه همون اسپکلوم بوده.انشاالله که نی نی هات تو دلت محکم چسبیده باشن.منم ۳ خرداد انتقال د ...

آره میخواستم الکی بودم امید بدم. ایشالا هر دوتامون چسبیده باشه. شما که دیگه باید بری آز بدی. بیبی نذاتی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا پنج شنبه بی بی گذاشتم مثبت شد.دیروزم آزمایش دادم خدا رو شکر مثبت شد و فردا باید تکرار کنم اما از روز ۶ گاهی لکه بینی دارم حتی یه بار تیره بود فکر کردم پریود شدم.امروز هم موعد پریودمه و از ظهر لکه بینی دارم.دیگه نمیدونم چیکار کنم شیاف و آمپول پروژسترون هم استفاده میکنم

چرا پنج شنبه بی بی گذاشتم مثبت شد.دیروزم آزمایش دادم خدا رو شکر مثبت شد و فردا باید تکرار کنم اما از ...

خدارو شکر. من که هیچی لکه بینی ندارم. هییییچی. من که پلی کیستیکم. ول کنی منو تا ۶ماه پریود نمیشم. من که حوصله بیبی ندارم گفتم برم آز بتا زودتر شوهرم نمیذاره. به خودم باشه من که میگم روز ۹ به بعد آزمایش نشون میده آدم تکلیفمو بدونه ولی میگن نرو

خدارو شکر. من که هیچی لکه بینی ندارم. هییییچی. من که پلی کیستیکم. ول کنی منو تا ۶ماه پریود نمیشم. م ...

من تنبلی دارم.به نظرم صبر کن فعلا خیلی زوده برای آزمایش.چند تا انتقال دادی و چند روزه؟؟

ممنون گل من شوهرم همش برام میخونه هر روز حال روحی خوبی ندارم.

انشالله خدا کمکت کنه عزیزم اصلا به آزمایش منفی فکر نکن و با جنین هات صحبت کن و به خودت انرژی بده.جسارتا دفعه چندم انتقال دادی؟

انشالله خدا کمکت کنه عزیزم اصلا به آزمایش منفی فکر نکن و با جنین هات صحبت کن و به خودت انرژی بده.جسا ...

قربونتتت عزیزم دفعه دوم دیگه این دفعه چند وقته درگیرم. دوباره تخمک کشی کردم هر دفعه دوتایی برام میمونه