2789
انشالله خدا کمکت کنه عزیزم اصلا به آزمایش منفی فکر نکن و با جنین هات صحبت کن و به خودت انرژی بده.جسا ...

آخه عجیبه صبح امید ندارم. ظهر امیدوار عصر غمگین باورت میشه هر لحظه این مدلی رو خودم ندیده بودم دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربونتتت عزیزم دفعه دوم دیگه این دفعه چند وقته درگیرم. دوباره تخمک کشی کردم هر دفعه دوتایی برام ...

منم پارسال کلا دو تا جنین داشتم که انتقال دادم.خیلیا میگفتن دوباره تخمک کشی کن.جنین هام هم دقیقا ۴ روزه بودن و دوقلو شد اما چون نارسایی سرویکس داشتم و دکتر بارداریم واسه سرکلاژ امروز و فردا کرد و ۲۰ هفته زایمان زود رس گرفتم و نموند.انشاالله که دوقلو شد واسه شما سریع سرکلاژ کن.

منم پارسال کلا دو تا جنین داشتم که انتقال دادم.خیلیا میگفتن دوباره تخمک کشی کن.جنین هام هم دقیقا ۴ ر ...

آخی عزیزم ایشالا به سلامت طی کنی بارداری تو از خدامه و با خوشحالی بغلش کنی خدا کنه به منم رحم کنه برام بگیره. برام رویاست یه رویای قشنگ

آخی عزیزم ایشالا به سلامت طی کنی بارداری تو از خدامه و با خوشحالی بغلش کنی خدا کنه به منم رحم کنه ...

باور کن و توکل به خدا.عزیزم من از دعای نادعلی هم معجزه زیاد دیدم.امیدت به خدای مهربون باشه.لطفا آزمایشت مثبت شد بهم خبر بده