2789

برای خودتون یا اطرافیانتون پیش اومده خوابی ببینید قبل ازدواج که تعبیرش ازدواج باشه

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره. قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله دیدم

چه خوابی

آقایون محترم سایت لطفا درخواست دوستی ندید باور کنید همه ی خانما هرز نیستن آيا ميدانستيد حريص ترين موجود جهان چيست؟حريص ترين موجود جهان مگسه.يک جا مينشيند بعد ميگه نه بگذار آن طرف بشينم ،همش اين طرف و آن طرف ميشيند ميخواهد ببيند آن طرف چطوره. قانع ترين موجود جهان ميدانيد چيست؟قانع ترين موجود جهان عنکبوته ميرود يک گوشه تار ميزند همان جا مي ماند بلکه يک کسي از راه برسد يا نرسد.مولا علي ابن ابي طالب فرمودند:" در حيرتم از خلقت اين جهان که چگونه حريص تريني طعمه قانع ترين ميشود."قانون جهان اين است حريص ها طعمه قانع ها ميشون

خواب طلا دیدمخواستگار اومد

من عید خواب دیدم یه جعبه ی پراز طلا جلوم بود من یه دستبند ازش برداشتم بندازم دستم یه مرده ای که صورتش اصلا مشخص نبود با دست اشاره کرده به یه انگشتر منظور شاین بود اون و بردارم منم برشداشتم انداختم دست راستم توی خواب گفتم این حلقه ی نامزدیه بعدش این حلقه هعی توی انگشتم مدلش عوض میشه

مگه چند سالته که میگی تنهایی؟تنهایی خیلی بهتر از بودن با کسیه که بیشتر احساس تنها بودن کنی

من آرزوم اینه با یه آدم خوب باشم

من خیلی سخت گیری کردم نسبت به همسن و سالام چون دلم نمیخواست هروز با یکی باشم خیلی پیشنهاداتم داشتم ولی خب قبول نکردم الان وضعیت کارم اوکی شده خداروشکر دلم میخواد یه آدم درستی سرراهم قرار بگیره تنها نباشم

صرفا نمیخوام هرکسی باشه که فقط تنها نباشم🙂