2789
عنوان

این ازدواج درسته آیا دختر 19ساله پسر 19ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 94 پست
الان آره جدا شدم منم تو سن کم ازدواج کردم و میدونم چه اشتباه بزرگ و غیر قابل جبرانیه

خب میشه برام تعریف کنی عزیزم

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع105 وزن کنکونی 90وزن هدف 60🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زید و دوست پسر و پارتنر رو بذار کنارالان حرف ازدواجه گلمببین دوس پسر با شوهر از زمین تا آسمون فرقشون ...

خب این میخاد بعد سربازی منو بگیره❤️🩹

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 عکس کاربری خودمم

دقیقا حرفم اینه، ۱۹ ساله نه سن ازدواجه و نه جایگاهش، لااقل اگر باباش پولدار بود یه چیزی

خانم محترم باباش خونه و چند ماشین به این پسر داده

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع105 وزن کنکونی 90وزن هدف 60🥲

خب پسر پیر مرد زن جوون بخواد کی بهش زن جوون میده خوبه این بره یکی بیاد 30ساله خونه ام نداشته باشه ؟س ...

30 ساله ای که خونه نداشته باشه ملاهش پس معرکه هست خب چرا باید اینجوری باشه

30 ساله ای که خونه نداشته باشه ملاهش پس معرکه هست خب چرا باید اینجوری باشه

زندگیه دیگه

خب میشه برام تعریف کنی عزیزم

داستانش خیلی طولانیه قربونت

ولی جان کلام میشه این دخترا بعد از بیست سالگی کلا طرز فکرشون تغییر میکنه بهتره ازدواج رو بزارن برای بیست و پنج سالگی به بعد

ولی من بخاطر اعتیاد جدا شدم

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

خب این میخاد بعد سربازی منو بگیره❤️🩹

ایشالله عزیزم

اما این دوره رو گذروندیم بخدا

نگاه به قشنگیای رابطه نکن

الان هیچکدوم زیر بار مسئولیت نرفتید

ازدواج فراتر از اونیه که فکرشو کنی

سن پسر باید بیشتر باشه از نظر روانشناسی بهترین ازدواج ها برای اختلاف سنی های پنج سال به بالا بوده

البته مورد استثنا هم داریم

اما امیدوارم به خواسته دلت برسی عزیزم

خانم محترم باباش خونه و چند ماشین به این پسر داده

خب این خوبه، اما یه سوال؟ خودش عرضه داری اگر روزی پدرش ورشکست شد یا خدای نکرده از دنیا رفت رو پای خودش وایسه؟ اگر از بچگی آوردتش توی کارش خب خوبه اگر نه و فقط متکی به پول ددی هست به درد نمیخوره

خب این خوبه، اما یه سوال؟ خودش عرضه داری اگر روزی پدرش ورشکست شد یا خدای نکرده از دنیا رفت رو پای خو ...

تک پسره اینجوری اگه شد که پولدار تر میشن 😂😂

خب پسر پیر مرد زن جوون بخواد کی بهش زن جوون میده خوبه این بره یکی بیاد 30ساله خونه ام نداشته باشه ؟س ...

ممن چی میگم شما چی میگید ، اولا من نظرم رو گفتم ، اصراری ندارم بگم درسته یا نه ، دوما کی گفته بره زن پسری بشه که خونه نداره ؟؟ میتونه هم مثلا ۳۰ ساله باشه هم خونه هم داشته باشه . سوما ، خود این پسره ۱۹ ساله از کجا آورده ؟؟ رفته بیل و کلنگ زده و عرق ریخته و زحمت کشیده و خونه خریده یا مال باباشه ؟؟؟

چهارما ، والا فراوان دیدیم و خوندیم و شنیدیم که همین به قول شما پسر های پیر ، زن جوان هم گرفتن ، ملاک همه دخترا ، یکی نیست.

تک پسره اینجوری اگه شد که پولدار تر میشن 😂😂

اگر منظورتون ارثه، من بار ها دیدم افرادی که پدرشون مولتی تیلیونر م=بود، اما بعد از قوت پدره انقدر بجه ها رو متکی و بی عرضه بار اورده بود که تمام مال و اموال پدره رو نابود کردن
ایا آدم با عرضه ای هست؟