2789

هم اینکه یه هفته ست میرم سرکار از ۷ نیم تا ۴ بعد رابطم که خیلی وابسته بودم دوساله بود تموم شد دلم میخواد تو این لحظه فقط بمیرم بخوابم دیگه بلند نشم دلم زندگی قبلیم میخواد کی عادت میکنم؟

خوبه که سرکار میری آفرین کلی تاثیر داره تو روحیه و فراموشیت این حس وابستگی شدید همراه با دل گرفتگی یا گاها نفس تنگی و یجورایی ترس ازتنهایی و اینکه فقط به اون فرد عادت داشتی و دیگه نمیتونی با شخص دیگه ای از صفر شروع کنی اوایل شدید هست اما به مرور که بگذره حالت بهتر میشه و در آینده ازین رفتارت حتی شرمنده میشی ولی ماه اول یکم بی حسی ، ی روز میگی بدرد من نمیخورد ی روز مصممکه بهش پیام بدی ی روز دیگه ناراحت و افسرده ماه دوم سمج تر میشی که بری سمتش و بهش پیام بدی و همه چیو شروع کنی چون احساس تنهایی شدید میکنی و خاطرات برات مرور میشن ماه سوم داره تقریبا عادی میشه نبودش و عادت میکنی و بیخیال تر میشی اما فکرش هست و چه نزدیک خواب و یا وقتایی که بیکاری میاد سراغت اما گاهی هم سرگرم کارتی و فکرش نیست از ماه سوم به بعد اون حالت دیوونه وار تموم میشه و کم کم وارد فاز رهایی از وابستگی خواهی شد و بعد از ۶ ماه بی اهمیت میشه برات و دیگه ناراحت نیستی اما باز هم ممکنه با کوچک ترین پیامی برانگیخته بشی و بری سمتش بعد از یکسال دیگه تمومه راحت میشی

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم