2789

من تازه دیشب فهمیدم نامزدم واریکوسل داره اما یه طرفه اس سمت چپه خیلی شوکه شدم گفت قبلا یبار عمل کرده اما الان دردش برگشته که احتمالا مربوط به همون واریکوسل میشه نمیدونم اطلاعاتش درسته یا نه اما بهم گفت شاید نتونیم بچه دار بشیم خودش میدونه چقد بچه دوست دارم اما واقعا قلبم درد میکنه بین یه دوراهی سختم بنظرتون باید الان برای درمان اقدام کنیم یا صبر کنیم تا وقتی که بخایم بچه دار بشیم سال های بعد بریم سراغ درمان

دوبار عمل کنه خیلی احتمال بچه دار نشدش میره بالا؟

لطفا هرکی هرچی میدونه

همین الان شروع کنه به درمان این بیماری خطر ناکی هست و میتونه باعث بشه که این اقا هیچ وقت بچه دار نشه

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانوم لطفا کمی مطالعه کنید در مورد واریکوسل

بنده واریکوسل گرید سه سمت چپ شدید داشتم

و عمل کردم

جای عمل تا اخر عمر درد می کنه ولی ربطی به بچه دار شدن نداره

الان از هر ۱۰ مرد ۶ نفر واریکوسل دارن

مشکل خاصی نیس ممکنه پدر یا برادر شمام داشته باشه

من بعد سه ماه از ازدواج خانومم باردار شد

پس اصلا نگران نباشید

به هیچ عنوان مشکل خاصی نیس

شوهر دوست من داشت عمل کرد الان دوتا بچه هم داره اما باید قبل از ازدواج میگفت اینو بهتون

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤