2789
عنوان

بنظر شما جنسیت جنین با علائم بهم ربط داره یا هرکی فرق میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 67 پست
همش الکیه ، اصلا از علائم معلوم نمیشه

اینجاخانم های باردارمنومیشناسن همشونم ازعلائم درست گفتم چندروزپیش یکی چشن تعیین جنیست داشت علائمشوگفت دقیق یکساعت قبل بگن بچش چیه بش گفتم جنیست بچشوگفت درستع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم بچه ی دومم هست عزیزم . پسرم پنج سالشه احساس میکنم فرق دارم با اولی. اون بیشتر شیرینی دوست داشتم ...

منم یه دختر پنج ساله دارم و دومی رو باردارم ویارم با قبلی کاملا فرق میکرد اول جوش و لک داشتم دومی اصلا اولی حالت تهوع دومی انگار نه انگار اولی ویار شور دومی شیرین در کل از هر لحاظ که بگی متفاوت بودم ولی هردو دخترن

اینجاخانم های باردارمنومیشناسن همشونم ازعلائم درست گفتم چندروزپیش یکی چشن تعیین جنیست داشت علائمشوگف ...

سلام میشه لطفا منم بگی چیه

دردکمر خیلی دارم سه روز تاخیر بتا ۱۴۳۵ بود خیلی گرسنم میشه همه چی میخورم گرسنم بشه یه ذره حالت تهوع میگیرم درد زیر شکم ثابت نیست یه بار راسته یه بار چپ ولی بیشتر چپه

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
سلام میشه لطفا منم بگی چیهدردکمر خیلی دارم سه روز تاخیر بتا ۱۴۳۵ بود خیلی گرسنم میشه همه چی میخورم گ ...

دختردردزیرشکم مال دختر

دردکمرلاغری مال پسر

دختردیربه حرکت میوفته

پسرزودمث ماهی لیزمیخوره

البته خواب زن حامله هم میگه بچه چیه

دقت بیشترکنی همون موقع ک نطفه بسته میشه خودزن میفهمه بچع چیه

دختردردزیرشکم مال دختردردکمرلاغری مال پسر دختردیربه حرکت میوفتهپسرزودمث ماهی لیزمیخوره البته خواب زن ...

من خواب پسر دیدم قبل از اینکه بفهمم باردارم

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
دختردردزیرشکم مال دختردردکمرلاغری مال پسر دختردیربه حرکت میوفتهپسرزودمث ماهی لیزمیخوره البته خواب زن ...

زیر شکم بیشتر حالت تیر کشیدنه درد نیست

خواب پسر تعبیرشم دختر

ممنون عزیزم هر چی باشه فقط سالم باشه هزار مرتبه شکرش

ممنون عزیزم هر چی باشه فقط سالم باشه هزار مرتبه شکرش

چندوقت پیش بودیه خانم بارداراومدتاپیک زد ک رفتم سنوگفتن بچه ات دختر دلش پسرمیخاست علائمشوک پرسیدم گفتم بچه ات پسرگفت سنورفتم گفته دختر گفتم سنو دکتر شکرخوردن😂گفتم فردابرو یه سنودیگ اگ پسرنبودهرچی خواستی بیابگو رفت اومد انقد دعام کرد انقدخوشحال بودروابرابود😂😂