2789
عنوان

بنظر شما جنسیت جنین با علائم بهم ربط داره یا هرکی فرق میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 67 پست
اول که انشالله صحیح و سالم باشه و امیدوارم که پسر باشه چون من دوتا دختر دارم و هدا روشکر خیلی هم دوس ...

عزیزه دلم ایشالله همونی بشه ک گل دخترات میخوان

ولی من دیدم هربچه ای هرچی خواسته همون شده

یعنی بچه ی شمام پسر میشه....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه روبیکا داری یه گروه دارم با همین موضوعات آیدیمو میزارم بهم پیام بده توجمع خانما باشی واز تجربات همدیگه استفاده کنیم

Barabaraa@

کلوب مامانهای منتظر و باردار! اگر دوست داری در این مسیر کنارت باشیم، برای دریافت لینک به آیدیم در روبیکا پیام بدین Barabaraa@

دقیقن ب این میگن حس شیشموقوی ی زن شناخت کامل ازبدنش داشت باشه میفهمه توبدنش داره چی میگذرع

اره اصلن روزی که رفتیم سونو انومالی وختی دختر گف پسره شوهرم کف کرد.... گف من واقعن نمیدونستم در این حد حسه یه زن قویه 😅

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امروز 31 فروردین با شنیدن صدای قلبت جون دوباره گرفتم منتظرتم عزیزم 🥰❤

ولی من سر پسرم باردار بودم دقیقا یه شب قبل اینکه برم سونو خواب دیدم دکتر گفت ببین بچه ات پسره.

این بارداریم هم باز خواب دیدم . یه نینی خوشگل بود گرفتم بغلم گفتم مامان بیا ببین پسره . ولی باید بزارنش تو شیشه یکم زود به دنیا اومده . اینقدر با جزییات خواب دیدم . حالا ببینم چی میشه این سری

اره اصلن روزی که رفتیم سونو انومالی وختی دختر گف پسره شوهرم کف کرد.... گف من واقعن نمیدونستم در این ...

منم حسم میگه پسره. تازه سر سونو پسرم غربالگری اول بهم گفت دختر اصلا برام مهم نبود گفتم پسره . این یکی هم دقیقا همین حس رو دارم

منم حسم میگه پسره. تازه سر سونو پسرم غربالگری اول بهم گفت دختر اصلا برام مهم نبود گفتم پسره . این یک ...

اره همینه حسه یه مادر ❤

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امروز 31 فروردین با شنیدن صدای قلبت جون دوباره گرفتم منتظرتم عزیزم 🥰❤