2821
2789
این مرد هارو باید داد دست داداشم و شوهرم بخاطر یه دلیل خیلی دارک که برادر و شوهرم دارنخانوادت ازت حم ...

کاش منم یه حامی داشتم😪کاش شوهرم هیچ موقعه همچین بالایی سرم نمیورد😭😭نه هیچ کس هیچ کس رو ندارم جز خدا

کاش منم یه حامی داشتم😪کاش شوهرم هیچ موقعه همچین بالایی سرم نمیورد😭😭نه هیچ کس هیچ کس رو ندارم جز خ ...

هعیییی منم یه حامی داشتم ولی همین خدا ازم گرفتش پدرم یه زمان یادمه شوهرم حدود یک ماه منو میزد میترسیدم ازش تا اینکه بابا فهمید و با شوهرم کاری کرد که الان هر وقت شوهرم اسمشو میشنوه از اینکه چقدر دوستش داشت گریه میکنه و عزیز بود

مهریت چقدره ؟ میتونی ازش بگیری و یه کسب و کار بزنی یا میتونی تک شیفتی یه جا کار کنی و جمع کنی و جدا بشی و یه زندگی جدید با بچه هات شروع کنی

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هعیییی منم یه حامی داشتم ولی همین خدا ازم گرفتش پدرم یه زمان یادمه شوهرم حدود یک ماه منو میزد میترسی ...

روحشون شاد 😔نه عزیز نمیتونم ،مهریمم چس میلیون پول ،کاش خدا شوهرم رو آدم کنه بتونم بچه هام رو زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه

روحشون شاد 😔نه عزیز نمیتونم ،مهریمم چس میلیون پول ،کاش خدا شوهرم رو آدم کنه بتونم بچه هام رو زیر سا ...

خدا نمیتونه فقط دوتا راه میمونه

مرسی گلم

خودم به طلسم و اینا اعتقاد زیادی ندارم ولی تو موقعیت تو شاید یه راهی باشه

دومی هم مشاوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شرایط ندارم خودمم تو عذابم یا حرفا و کاراش میوفتم کل وجودم درد میشه😭😭😭

تو دلت بکشش لیاقت ناراحتی هم نداره عزیزم

اگه اتفاقی بعد از دعوا و بحث تو تاپیکتون شرکت کردم بدونید اسم کاربریتون یادم نبوده

خدا نمیتونه فقط دوتا راه میمونه مرسی گلم خودم به طلسم و اینا اعتقاد زیادی ندارم ولی تو موقعیت تو شای ...

شانس من اگه بدتر هم نشه، طلسم که نه ولی دعای محبت نوشتم که تاثیر نداره مشاور اصلا نمیاد خودمم دلم نمیاد اینهمه خرج کنم برا مشاوره ولی رو اون هیچ تاثیری نزاره چه فایده

او نگاه کردن که سهله جلو من زن هارو برانداز میکنه بخاطره بچه هام ،تقریبا یه ماه چکش میکنم با زن حرف ...

🤣🤣🤣🤣🤣مردایه کثیفه لاشخور از پسرا آشغالی ترن ولکنین دیگ راجبه این آشغالی ها تایپیک نزنین کله ام داره دود میکنه از کثیفیشون

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

برش نداشتم حتی سوزن گوشی هم کنارش بود معلومه دائم در حال عوض کردن خط شه،گذاشتم جاش ولی کیف استرس پار ...

عزیزم اشتباه کردی برش دار صب برو خدمات موبایلی راهنمایت کن بازش کنی بعد شمارشو بردار برو لیست تماساشو از مخابرات چک کن شماره هایی باهاشو تماس داشته رو در بیار . چون اگ دس دس کنی فک می کن گمش کرده میره میسوزندش و اگرم بزاری تو کیفش نمیفهمی چی ب چیه

شانس من اگه بدتر هم نشه، طلسم که نه ولی دعای محبت نوشتم که تاثیر نداره مشاور اصلا نمیاد خودمم دلم نم ...

دیگه نمیدونم چی بگم دهنم بسته شده واقعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2823