2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فعلا قایمش کن

بعد برو موبایلی ها بپرس ببین میتونن پین رو بر دارن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نگهشدار پیش خودت بذا یه چنروز دنبالش بگرده به توام که نمیتونه چیزی بگه

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

با سابقه خیانت چطور ازش جدا نشدی من اگه شوهرم حتی یه نگاه به دختری کنه باهاش سه روز قهر میشم

او نگاه کردن که سهله جلو من زن هارو برانداز میکنه بخاطره بچه هام ،تقریبا یه ماه چکش میکنم با زن حرف نمیزنه نگو خط ایرانسل داره میزاره تو گوشیش با اون حرف میزنه من نمیتونم چکش کنم

فعلا قایمش کن بعد برو موبایلی ها بپرس ببین میتونن پین رو بر دارن

برش نداشتم حتی سوزن گوشی هم کنارش بود معلومه دائم در حال عوض کردن خط شه،گذاشتم جاش ولی کیف استرس پاره بود فرستادم اونجا تا اگه پیدا نکنه خودش بهم لو بده

برش نداشتم حتی سوزن گوشی هم کنارش بود معلومه دائم در حال عوض کردن خط شه،گذاشتم جاش ولی کیف استرس پار ...

برو برش دار

اگه به هول و ولا افتاد بدون یه غلطی کرده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

میزنه پارم میکنه مرتیکه الکی یه چاخان میبنده برا من نبود چرا برداشتی اینا

بگو چیو من چیزی ندیدم باز داری چه غلطی میکنی و بزن سلیطه بازی که وای به حالت اگه چیزی ببینم

او نگاه کردن که سهله جلو من زن هارو برانداز میکنه بخاطره بچه هام ،تقریبا یه ماه چکش میکنم با زن حرف ...

این مرد هارو باید داد دست داداشم و شوهرم بخاطر یه دلیل خیلی دارک که برادر و شوهرم دارن

خانوادت ازت حمایت نمیکنن اگه جدا شی ؟ یا شغل تک شیفتی نداری ؟

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2823
2791