بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه همه چیز خانوادست؟چون خانواده حامی نیستن باید زیر دست یه روانی به قتل برسی؟ از روانشناسی ،اورژانس اجتماعی ای،پزشکی قانونی ای،مددکاری چیزی کمک بگیر .اگر درمان شد ادامه بده.اگر درمان نشد مستقل شو
دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)
وقتی نمیتونی جدا بشی تنها کاری که میشه کرد اینه بهونه دست این روانی ندی
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
درست تر بررسی کنید در صورت احراز عدم امنیت جانی به پلیس اطلاع بدین
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون
کارهایی که حساس انجام نده. متاسفانه خانم ها کارهایی که مرد حساس و خوشش نمیاد هی تکرار میکنن.حالا بما ...
برو بابا
مگه برده اس که به میل مرده رفتار کنه اگه نکرد اون یابو بگیره بزنتش
نوشی تو بر سنگین دلان/زهری به کام خستگان❤️🩹 -مامان شمع هاشو کی فوت کنه؟🥀-من تو رو با یتیمی بزرگت کردم الان خودم یتیم شدم مادر🥀-باباییه؟🥀-امروز عروسیشه اسم عروسم ایران خانومه🥀#فرزند_ایران💚🤍❤️